Prin ce calvar a trecut un copil de doi ani după ce a fost pupat pe gură de un adult

O femeie din Australia a povestit drama prin care fetița ei, în vârstă de doi ani, a trecut după ce a fost pupată pe gură de un alt adult.

Femeia, pe nume Leah Green, a făcut o postare în mediul online în care a explicat cum fetița ei, Sadie, a luat virusul Herpes Simplex de la un adult care a pupat-o pe gură. Herpesul i-a provocat copilei leziuni bucale extrem de dureroase.

Asculțați și învățați din experiența mea, de ce nu trebuie să lăsați pe nimeni să vă pupe copilul sau bebelușul! – a spus Leah, potrivit Daily Mail.

Herpesul afectează circa 80% persoanele adulte și provoacă apariția unor bubițe dureroase pline cu lichid care trec în aproximativ două săptămâni. Virusul este contagios și se ia printr-o simplă atingere a pielii.

Citește și: Un nou-nascut a murit din cauza unui banal pupic

După ce a fost pupată, Sadie a făcut febră de 39°C și i-au apărut în zona buzelor două bubițe mici.

În câteva ore, bubele s-au înmulțit și au început să-i apară și pe limbă, și în cerul gurii. Cele din spatele dinților au fost extrem de dureroase.

La cea mai mică atingere, bubele sângerau, iar Sadie urla de durere – a povestit mama copilei.

Sadie nu a putut mânca sau bea nimic din cauza durerilor, iar acest lucru a dus la deshidratare și pierdere în greutate.

A avut o stare îngrozitoare și a stat numai în brașele mele timp de patru zile. Când încercam să o dau jos din brațe țipa – a adăugat Leah.

Medicul i-a prescris o cremă pentru bubițe, dar i-a spus femeii că infecția este una de durată.

Vă rog mult de tot să nu lăsați pe nimeni să vă pupe copiii! Nu contează cine sunt cei care doresc să sărute copilul sau dacă se vor supăra că nu-i lăsați să facă asta. Mai bine să se supere ei decât să se îmbolnăvească un copil.

Aș vrea ca lumea să conștientizeze cât de serioasă este această problemă! NU este nevoie să pupi copilul! Mă deranjează enorm când cineva se întinde să-i dea un puic fetei fără acordul meu! – a mai spus femeia în încercarea de a trage un semnal de alarmă cu privire la acest drama care i s-a întâmplat fetiței ei.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri