Prin ce trece Alina Sorescu ori de câte ori fetele merg la Alexandru Ciucu. „A fost și filmat, s-a văzut public!”

Alina Sorescu (36 de ani) se află într-o perioadă extrem de delicată și dificilă a vieții. Artista este în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu (47 de ani), cel care i-a fost soț timp de 12 ani, iar acum se luptă pentru custodia fetițelor – Carolina (9 ani) și Ana Raisa (6 ani).

Alina Sorescu a fost invitată marți, 4 aprilie, în emisiunea Vorbește Lumea', de la Pro TV, și a acceptat să răspundă câtorva întrebări legate de viața personală, în cadrul rubricii Adevăr sau provocare'.

„E o perioadă delicată în viața mea!”

Citeşte şi: Alexandru Ciucu a mers să își ia fetițele de la Alina Sorescu. S-a lăsat cu lacrimi. Imaginile sunt zguduitoare. VEZI AICI SCENELE

Printre întrebări s-a strecurat și una care a emoționat-o în mod special: Când ai plâns ultima oară?'

Cântăreața a răspuns sincer, cu durere în glas, că ultima oară a plâns a fost când s-a întâlnit cu Alexandru Ciucu pentru a-i da fetele, după ce instanța a decis ca micuțele să petreacă o săptămână la el, iar alta la ea.

„Cred că a văzut toată lumea (n.r. când a plâns ultima oară). E o perioadă delicată în viața mea, plâng evident. Când plâng fetițele, plâng și eu. A fost și filmat și s-a văzut public care a fost reacția.

„Ca orice mamă, când îți vezi copilul când plânge…”

Vorbim de schimbarea din viața fetițelor, e o situație grea pentru ele. Ca orice mamă, când îți vezi copilul când plânge…

Citeşte şi: Ce face Alina Sorescu în timp ce fetițele se află la Alexandru Ciucu. Artista are o perioadă plină

Cred că de asta sunt și mai sensibilă și mă implic în mai multe proiecte caritabile… Mai bine zis, numai o mamă poate înțelege suferința altei mame. Voi cânta pentru a strânge fonduri pentru bebelușii născuți prematur la Spitalul Marie Curie' – a mărturisit artista.

Alina Sorescu speră ca fetele să nu fie perturbate de decizia instanței

Cântăreața este decisă să meargă până în pânzele albe pentru a se asigura că fetele vor crește într-un mediu stabil și că despărțirea ei de Alexandru Ciucu nu le va afecta prea mult.

„Soluția pronunțată de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama.

Citește și: Ce fel de părinți sunt Mihai și Elwira Petre: „Suntem pe aceeași lungime de undă!'

Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani. Pentru ca acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care si-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, ca au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar' – a explicat ea, acum câteva săptămâni.

Artista va susține un concert caritabil cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Alina Sorescu, sub egida Fundației Ringier România, organizează un concert caritabil de Paște, pe 11 aprilie, la Sala Mare a Ateneului Român. Printre invitații de seamă ai evenimentului se numără Marcel Pavel, Paula Seling, soprana Silvia Micu și tenorul Vlad Miriță, alături de Corul Armonia, în acompaniamentul Orchestrei Simfonice Valahia, sub conducerea unuia dintre cei mai apreciați dirijori și aranjori internaționali, maestrul Matthew Freeman.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri