Principalul suspect în cazul morții Raisei, fetița de 2 ani și 5 luni dispărută din Dolj, și-a recunoscut fapta

Apar noi detalii în cazul morții Raisei, fetița din comuna Breasta, găsită decedată după ce a dispărut de acasă.

Update 30 mai:

Verișorul Raisei, principalul suspect în cazul morții copilei, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Verișorul Raisei, în vârstă de 15 ani, a fost audiat timp 15 ore, timp în care și-a recunoscut fapta, notează Digi 24. Potrivit procurorilor, adolescentul a ucis-o pe fată, iar apoi a aruncat-o în râpa în care a fost găsită de polițiști.

Ancheta continuă în acest caz.


În cursul zilei de luni, 27 mai, Raisa Maria Nicoleta Stan, o fetiță în vârstă de 2 ani și 5 luni, din comuna Breasta, județul Dolj, a dispărut de acasă. Fata a plecat de la casa părintească spre locuința bunicului, iar de acolo i s-a pierdut urma, notează Observator.

„O iubesc de moarte, că e un copil fenomenal. Unu la zece mii de copii, aşa ce am avut eu. De aici încolo, nu trecea fata. Era şi desculţă.  Doar ce aruncase sandalele, am zis că doarme. Ea avea program. La unu, unu şi ceva dormea' – a declarat bunicul fetei, după dispariția ei.

După ce un vecin a alertat autoritățile, a început căutarea fetei care, la momentul dispariției, purta un tricou galben, pantaloni negri și era desculță. Raisa a fost găsită fără suflare marți, 28 mai, la câteva sute de metri de casă, după ce a fost căutată aproape 24 de ore cu drone, echipamente speciale și câini. Trupul neînsuflețit al fetei a fost descosperit la aproximativ 400 de metri de casă, potrivit reprezenanților IPJ Dolj.

Citește și – Un copil a ajuns la spital cu arsuri pe piele după ce a intrat în contact cu o plantă toxică

Copila ar fi murit prin asfixiere mecanică prin strangulare, iar pe corp au fost găsite și multe leziuni prin înțepare, potrivit surselor Antena 3. Conform Digi 24, principalul suspect ar fi verișorul în vârstă de 15 ani al fetiței, care a fost reținut. Bunicul Raises a spus că adolescentul a fost ridicat chiar din curte pentru a fi dus la audieri. În timpul anchetei, adolescentul nu a fost coerent în declarații.

Părinții Raisei lucrează în Spania și au declarat că au fost amenințați de mai multe ori cu moartea de cămătari, din cauza datoriilor mari pe care le aveau la aceștia.

Ancheta este în stadiu incipient și în curs de desfășurare.

Foto – arhivă


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri