Procurorii au schimbat acuzațiile în cazul femeii din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu copiii în brațe

Răsturnare de situație în cazul Iuliei, femeia care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara împreună cu copiii ei. Procurorii au schimbat acuzațiile în cazul dosarului deschis în acest caz, acum făcându-se cercetări pentru omor.

Autoritățile iau în calcul ca mama să fi plănuit uciderea copiilor odată cu sinuciderea ei. Femeia a mai fost văzută în timp ce inspecta blocul de pe care s-a aruncat, spun vecinii, potrivit Știrile Pro TV. Astfel, Iulia a aflat cum poate ajunge pe acoperișul blocului printr-o fereastră, deoarece accesul acolo era blocat. În plus, anchetatorii spun că Iulia și-a deconectat telefonul de la rețea înainte să urce în bloc, iar acesta este protejat cu o parolă pe care polițiștii încearcă să o afle.

De ce va fi femeia din Timișoara înmormântată în același sicriu cu copiii ei. Preoții sunt depășiți de situația atipică

Procurorii vor să afle și de ce Iulia și fostul soț, cu care trebuia să se recăsătorească, nu au mai ajuns la programarea cununiei civile.

Fostul soț, Alex, cu care urma să se recăsătorească s-a întors în țară din Austria, unde lucrează, și se află încă în stare de șoc, neputând să-și explice gestul Iuliei. Femeia îl cunoștea pe Alex de când avea 15 ani. Ei s-au căsătorit în 2014, iar în 2020 au divorțat.

Foto – Arhiva


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri