Proiectul de Educatie Parentala, retras de pe site-ul Ministerului Educatiei, la presiunile Coalitiei pentru Familie

In urma presiunilor gruparii de ONG-uri Coalitia pentru Familie, Proiectul de Educatie Parentala, publicat initial pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale a fost retras, desi urma sa intre in dezbatere publica in data de 10 iulie, potrivit Adevarul.

Proiectul de Educatie Parentala se dorea a fi o initiativa prin care erau tintite probleme precum saracia, mortalitatea infantila, malnutritia, precum si cursuri de igiena.

Educarea parintilor avea sa se desfasoare, conform documentului publicat pe Ministerul Educatiei Nationale, in mod optional, timp de 2 ore pe saptamana.

Coalitia pentru Familie: „Statul român s-a hotărât să acționeze decisiv împotriva tuturor creștinilor din România”

Mihai Gheorghiu, presedintele Coalitiei pentru Familie, considera proiectul pentru educarea parintilor o masura impotriva crestinilor din Romania.

Intr-o postare publicata pe Facebook, Mihai Gheorghiu critica puternic documentul in cauza, sustinand ca este cel mai toxic dintre cele emise de Statul Roman dupa 1945.

„Statul român s-a hotărât să acționeze decisiv împotriva tuturor creștinilor din România. Prin reeducarea părinților, prin deconstrucția modelelor și valorilor împărtășite de milioane de creștini români. Prin alocarea a 70 de milioane de euro anual pentru eliminarea anticonstituțională a unui model de viață și de perpetuare a vieții.

Părinții trebuie să se supună ei înșiși comandamentelor noii ideologii de gen și corectitudinii politice care creează premisele dictaturii idelogice și politice a unor minorități radicale fundamentaliste și anticreștine. Strategia MEN este documentul cel mai toxic emis de statul român după 1945.

Ne întoarcem în bolșevismul totalitar și anticreștin al revoluției permanente și al ideologiei formării omului nou. Un proiect profund antidemocratic, anticonstituțional, lipsit de orice aderență la realitatea societății românești, un proiect care ne amenință profund libertatea de conștiință, care atacă dur ordinea constituțională.” – Mihai Gheorghiu, Facebook.

 

  Imagine: Facebook Coalitia pentru Familie


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie