Râmnicu Vâlcea: Elev, amendat cu 2.500 lei pentru că s-a dus cu un pistol la școală

Un elev în vârstă de 17 ani, din Râmnicu Vâcea, a fost amendat cu suma de 2.500 de lei după ce a fost prins la cursuri cu un pistol de tip airsoft asupra sa.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean  (IJJ) Vâlcea, incidentul s-a petrecut luni, 14 februarie. Conducerea școlii a fost cea care a anunțat autoritățile că tânărul venise înarmat la școală.

Citește și: Doi elevi, împușcați în cap cu un pistol cu bile

Jandarmii care se aflau în apropierea unităţii de învăţământ au intervenit imediat, iar în urma verificărilor efectuate, au descoperit asupra tânărului de 17 ani, un pistol de tip airsoft. Întrebat cum a intrat în posesia lui, acesta le-a răspuns jandarmilor că a cumpărat pistolul de pe un site cu anunţuri, de la un necunoscut – a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Vâlcea, George Tacale, citat de Agerpres.

Conform reprezentanților IJJ Vâlcea, acest tip de armă nu poate fi achiziționat de un minor sau folosită în public și este nevoie de un aviz special pentru ea. Deși multă lume le consideră jucării, pistoalele tip airsoft  pot fi foarte periculoase.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri