Râmnicu Vâlcea: Un bărbat s-a aruncat cu copilul în brațe de la etajul 4 al unui bloc

Tragedie în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, s-a aruncat în gol de la etajul patru al unui bloc în brațe cu fiul său, de 7 ani.

Copilul a reușit să supraviețuiască, scăpând doar cu câteva fracturi și traumatisme pulmonare, dar tatăl a decedat la scurt timp după ce a fost transportat la spital. Copilul se află în spital, în Craiova, unde a fost stabilizat. Medicii au stabilit că micuțul prezenta trumatism la coloana cervicală și traumatism toracic cu fracturi costale.

Tragedia s-a petrecut miercuri, 5 ianuarie, după ora 16:00, în cartierul Traian din Râmnicu Vâlcea. Locatarii unui bloc au auzit o bufnitură înfundată în spatele imobilului, într-o grădină și l-au zărit pe vecinul lor de la etajul 4, prăbușit la pământ împreună cu fiul lui. Amândoi erau în agonie, dar păreau conștienți. Locatarii au sunat la 112 și un echipaj de Salvare a venit la locul faptei. Mama se alfa la muncă în tot aceste timp.

Citește și: Filmul tragediei din Ploieşti: Cum au căzut gemenii de doi ani de la etajul 10. Mama lor făcea live pe Facebook

„M-a sunat femeia de servici care stă în alt bloc, m-a întrebat ce s-a întâmplat la bloc, au anunțat-o din blocul vecin ca a căzut de la etajul 4… Atunci m-am uitat pe fereastră și am văzut salvările pe lângă bloc, m-am îmbrăcat să ies afară, poliția era la ușa. // 03:21 // Era foarte multă poliție. Jandarmerie și pompieri, au încercat să intre în apartament, ușa era încuiată', a spus Nicolea Andreescu, șeful scării, potrivit Stirile Pro TV.

Vecinii spune că bărbatul nu era o fire sociabilă și ei îl evitau mereu.

Anchetatorii vor stabili cu exactitate dacă bărbatul suferea de vreo boală fizică sau de natură psihică. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea și a fost deschis un dosar penal.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri