Ramona Păuleanu, de urgență cu băiatul la doctor. „Mare atenție unde va duceți copiii și cu cine iau contact!”

Ramona Păuleanu (37 de ani) a anunțat în mediul online că băiețelul ei, Luca, a ajuns la spital cu insuficiență respiratorie, după ce a contractat un virus periculos.

Ramona Păuleanu și soțul ei, avocatul Adrian Cuculis, au devenit părinți de gemeni în 2021. Prezentatoarea de la Pro TV a născut prematur un băiat și o fată, Luca și Alexandra.

Ramona a povestit pe pagina sa de Instagram ce i s-a întâmplat lui Luca și a tras un semnal de alarmă cu privire la pericolele la care pot fi expuși copiii în perioada rece.

Mare atenție unde va duceți copiii și cu cine iau contact. Ca e nenorocire sezonul asta viral.

Am citit o grămadă de articole unde specialiștii anunțau cele mai multe îmbolnăviri cu VSR (virusul sincitial respirator) din ultimii 10 ani și, din păcate, pot confirma și eu, pe propria-mi piele. Sau, mai bine zis, pe pielea lui Luca cu care am ajuns de urgenta la spital în noaptea de luni – și-a început Ramona Păuleanu destăinuirea.

Luca, de urgență la medic în urma unei infecții respiratorii

Băiatul vedetei de la Pro TV a luat un virus care i-a provocat insuficiență respiratorie și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

O mamă care credea că băiețelul ei este răcit, a descoperit că micuțul este infectat cu un virus periculos de care nu auzise niciodată

E drept, el nu a luat virusul asta, dar a contractat un altul care se poate dovedi la fel de periculos.

Atât de periculos ca l-a dus la insuficienta respiratorie, cazuri de care este plin IOMC, mai ales când vorbim de nou născuți și copii mai sensibili, cum e și Luca. Dar am auzit și de cazuri de copii mai măricei, fără alte probleme, care au ajuns sa fie intubați după un episod de genul acesta. Lângă noi, de exemplu, e un bebe de 3 săptămâni, intubat după ce a luat VSR – a continuat prezentatoarea.

„Luca e bine acum, slava Domnului!”

Din fericire, povestea s-a încheiat cu bine, iar băiatul Ramonei și-a revenit. Prezentatoarea recomandă părinților să evite locurile aglomerate și întâlnirile cu alți copii în acest sezon al gripelor, virozelor și răcelilor.

Luca e bine acum, slava Domnului, nu a fost nevoie de masuri extreme, mâine ar trebui sa plecam acasă. Pana atunci, e gata sa dărâme salonul unde sta și caută ieșirea pe oriunde, inclusiv prin dulapuri.

Așadar, mare atenție! Încercați sa evitați locurile aglomerate și întâlnirile cu alți copii. Eu mă mai rog acum sa nu cumva sa fi luat și Alexandra, deocamdată nu da semne. Multă sănătate!

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri