Reacția lui Marius Vintilă în momentul în care a văzut cum părinții își agresează cele trei fetițe

Celebrul om de radio Marius Vintilă și-a exprimat indignarea în ceea ce privește agresivitatea părinților față de copiii lor. El a povestit o întâmplare la care a fost martor în timp ce călătorea cu trenul spre București și față de care nu a putut să rămână indiferent.

 
Marius Vintilă a povestit pe pagina lui de Facebook un incident în care au fost implicate trei fetițe și părinții lor. Și pentru că nu a suportat modul cum tatăl și mama își tratau copilele, el a decis să ia atitudine, astfel încât tatăl să înceteze să-și mai jignească și să-și mai lovească fetițele, despre care omul de radio spune că erau frumoase foc.

Așadar, pentru că i s-a părut nedrept felul cum acele fetițe erau tratate de prăinții lor, Marius Vintilă i-a spus tatălui că dacă va continua să se comporte așa cu ele va anunța autoritățile.

Citește și: Mi-am plesnit copilul și nu cred că am greșit

 
'În tren. În spatele meu, un cuplu cu 3 fetițe între 3 și 8 ani aproximativ, frumoase de parcă le-ar fi selectat la un casting însuși Dumnezeu. Timp de o jumate de oră am auzit din gură părinților doar jigniri și amenințări la adresă copilelor, condimentate cu niște palme care ar fi făcut Barnevernetu să intervină cu vânătorii de munte norvegieni.

Îi fac tatălui cu antebrațe tatuate semn să ia loc pe banchetă din față mea, mă aplec spre el până când rămâne doar o palmă distanță între capetele noastre râse și îi spun foarte calm cu voce scăzută că sun la 112 și că îl așteaptă poliția în Gara de Nord dacă nu se potolește. E liniște acum. Nici un părinte nu mai înjură, nici o fetiță nu mai plânge. Paradisul a coborât în bou-vagon', a scris Marius Vintilă pe Facebook.

 
Citește și: Greşeli care-l fac pe copil să-şi piardă încrederea în noi


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii