Roxana Vancea, criticată pentru publicarea unor poze cu fiul ei. „Mi se pare aberantă reacția!” Ce au observat internauții

Roxana Vancea (32 de ani) a fost criticată în mediul online pentru că și-a tuns băiatul.

Fosta asistentă de televiziune a devenit mamă pentru prima oară pe 16 noiembrie 2021, aducând pe lume un băiat, Zian. Vancea a postat pe conturile sale sociale câteva fotografii cu micuțul Zian tuns la zero, iar unii internauți i-au criticat gestul. Roxana Vancea le-a explicat tuturor și care a fost motivul pentru care l-a tuns pe băiat.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 1 an, Roxana Vancea și soțul ei, antrenorul de fitness Drgoș Paiu, i-au tăiat moțul băiatului. Iar apoi l-au tuns.

Internauții au fost curioși să afle motivul pentru care fosta vedetă de televiziune și-a tuns băiatul la zero, iar Roxana s-a simțit deranjată de unele dintre comentariile lor.

La 1 an se taie moțul. La noi în Oltenia. Și cred că peste tot se făcea așa înainte să ne americanizam. Voi când îl tăiați? De Halloween? Nu am nevoie de motiv să tund copilul la zero. Îl tund că vreau eu. Puteam să-i tund doar puțin din moț dacă o făceam pentru tradiție. Nu am răspuns la mișto. Mi se pare aberantă reacția unora la faptul că o mamă și-a tuns copilul.

Ce, Doamne iartă-mă, i-am făcut? L-am tuns. Și o să-l mai tund ca-mi place mai mult cum îi stă așa – le-a răspuns Roxana celor care au criticat-o.

Ramona Păuleanu, de urgență cu băiatul la doctor. „Mare atenție unde va duceți copiii și cu cine iau contact!'

Au fost internauți care au întrebat-o pe Roxana Vancea dacă și-a tuns băiatul pentru ca părul să i se îndesească. Însă fosta asistentă de televiziune a precizat că nu acesta a fost motivul.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Pentru că lui părul de bebeluș nu i-a căzut deloc. A avut mult par pe cap de când l-am născut. Dimineața arăta ca un mop parul ala, la spate era mătura tot timpul. Transpira foarte mult și îl mânca pe lângă urechi, mereu trăgea de el.

Plus că pe o parte era mai lung, pe una mai scurt, la spate foarte, foarte scurt. Nu mă aștept să crească mai des, mă aștept să crească mai uniform.

Roxana a născut natural și și-a revenit rapid după sarcină

Deși doctorii i-au spus că are colul uterin foarte scurt și i-au interzis să facă mișcarecât timp a fost gravidă, Roxana Vancea a avut o naștere ușoară, fără complicații și nu a fost nevoită să apeleze nici la anestezia epidurală.

Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Ca bunica. Bebele a cântărit la naștere 3 kg 200 g și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia – dezvăluia ea, anul trecut.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri