S-a inventat scutecul ce te alerteaza cand sa schimbi copilul

Putine sunt domeniile ramase in care sa nu existe o aplicatie dezvoltata special ca sa ne faca viata mai usoara. Iata ca, inclusiv in privinta igienii bebelusului, s-a gasit un dezvoltator care sa inventeze scutecul inteligent, care te alerteaza cand e cazul sa schimbi copilul.

Scutecul inteligent este dotat cu un senzor bluetooth incorporat, ce poate simti si transmite parintilor pe telefon momentul in care cel mic face pe el si are nevoie de un nou scutec.

Firma inventatoare, de origine coreana, sustine ca senzorul poate fi folosit si pentru a transmite calitatea aerului sau temperatura.

Multi ar putea crede ca inovatia este inutila, cel mai bun test fiind mirositul scutecului.
In realitate insa, dezvoltatorul explica faptul ca a trebuit sa gaseasca o solutie dupa ce fiica sa ar fi fost diagnosticata cu dermatita atopica si doctorii i-au recomandat sa nu stea niciodata intr-un scutec ud.

Cum functioneaza scutecul inteligent

Acesta are un senzor plasat in afara scutecului, incat sa nu incomodeze copilul.
Senzorul e sensibil la umiditate, temperatura si compozitia aerului, astfel ca poate transmite instantaneu o notificare parintilor in momentul in care cel mic are nevoie de o schimbare de scutec.

Imagine, sursa: tiphero.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul