Sanziana Buruiana inca isi alapteaza fiica de 2 ani

Faptul ca Sanziana Buruiana inca isi alapteaza fiica de 2 ani a starnit o serie de controverse in mediul online.  Vedeta a discutat despre faptul ca inca isi alapteaza fiica de 2 ani, la Antena Stars alaturi de un medic ginecolog.

In cadrul emisiunii, Sanziana Buruiana a raspuns criticilor si a declarat ca inca isi alapteaza fiica de 2 ani pentu ca nu poate rupe acea legatura cu copilul ei, in special momentul in care isi adorame fiica la san.

De ce Sanziana Buruiana inca isi alapteaza fiica de 2 ani

Este destul de greu să mă desprind de ea şi ea de mine. Şi ne-am format o legătură prin alăptat, iar mamele care nu alăptează nu ştiu acest lucru. Nu credeam că există legătura asta. E foarte emoţionant să îl vezi pe micuţ cum se uită la tine şi adoarme la sân. A mea deja e măricică, a împlinit 2 ani, încă mai cere. Am încercat să o păcălesc, mi-am pus plasturi, dar nu m-a lăsat inima să nu-i dau. Am observat că laptele încă mai este consistent. Mănâncă şi mâncare, ea. Bea şi sucuri naturale, dar rolul laptelui este pentru imnuitate, nu contactează virusuri. A fost răcită doar 2 zile. Toţi din casă eram răciţia declarat vedeta pentru Antena Stars.

Sursa: Antena Stars
Foto: Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie