Scrisoarea emoționantă a unei mame pentru copilul pe care se pregătește să-l avorteze. „Ai putea avea ochii tatălui tău și nasul meu”

Dezbaterea legată de avort este întotdeauna controversată și foarte delicată, deoarece sunt unele persoane care nu consideră că o femeie ar trebui să aibă dreptul de a întrerupe o sarcină neplanificată în cazul în care își dorește acest lucru.

Cei care sunt împotriva avortului susțin adesea că femeile nu ar trebui să apeleze la această modalitate necugetată și ușoară de a eradica „problema' pe care nu o doresc să o înfrunte.

În clipele următoare vă prezentăm o scrisoare deschisă de la o femeie care a trecut prin acest dificil și dureros proces de a lua decizia să facă avort.

În mesajul ei emoționant, transmis copilului pe care alege să-l avorteze, explică de ce motivul pentru care a decis întreruperea sarcinii este opțiunea potrivită în circumstanțele ei.

Micuțule,

Te simt acolo. Am de poftă de mâncare cât pentru doi și sunt pe jumătate epuizată. Mi se frânge inima că nu simt feeria pe care ar trebui să o simt. Îmi pare și nu îmi pare rău pentru asta.

Îmi pare rău că trebuie să își spun „Adio!'. Sunt tristă că nu te voi întâlni niciodată. Ai putea avea ochii tatălui tău și nasul meu și am putea face atâtea lucruri împreună, ca o familie. Dar, micuțule, ne vom întâlni din nou. Îți promit că data viitoare când voi vedea acea linie albastră, data viitoare când vei fi în aceeași realitate cu mine, voi fi pregătită pentru tine.

Citește și: Scrisoarea dureroasă a unui copil ai cărui părinți divorțează: „Știu că vă doare. Și pe mine mă doare!'

Micuțule, vreau să fii fericit. Mai mult decât îmi doresc lucruri bune pentru mine, vreau cele mai bune lucruri pentru viitorul tău. De aceea nu pot fi mama ta acum. Încă mai cresc. Nu ar fi corect să aduc o nouă viață într-o lume în care încă sunt bântuit de fantomele vieții pe care am trăit-o. Vreau să ai toate lucrurile pe care nu le aveam când eram copil. Vreau să fii mai bun decât am fost și decât aș putea fi vreodată. Nu pot să-ți fac ceea ce mi s-a făcut mie – să plantez o sămânță făcută din dragoste și spontaneitate într-o grădină și să sper că va crește numai din vise. Dragostea și spontaneitatea sunt frumoase, dar au puține merite. Și deși am o mulțime de vise, ele nu sunt un instrument suficient de eficient pentru ca tu să-ți construiești un viitor mai bun. Nu te pot aduce aici. Nu așa.

Te iubesc, micuțule, și mi-aș dori ca toate aceste circumstanțe să fie diferite. Îți promit că ne vom revedea. Și data viitoare vei putea să-mi spui „mamă”.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri