Ce semnificație are numele „Liam”, ales de Laurențiu Reghecampf pentru fiul său

Pe 19 mai 2022, Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a devenit tată pentru a treia oară. Iubita antrenorului, Corina Caciuc (30 de ani), a adus pe lume un băiețel, care a primit un nume deosebit  – Liam. Acest nume s-a aflat în 2021 în top 10 cele mai populare nume pentru băieți.

Liam este la origine un nume irlandez și se traduce prin puternic neînfricat'. Persoanele care poartă acest nume sunt marcate de virilitate și putere, au un caracter pasional, dinamic și tind să afișeze în public o atitudine serioasă, dură, lipsită de emoții. Ambiția, determinarea și dorința extraordinară de a excela în orice sunt calitățile de bază ale celor cu acest nume.

Din punct de vedere profesional, bărbații cu numele Liam au înclinații înspre științele exacte, dar și pentru tot ceea ce implică subiecte culturale, spirituale. Ei se vor orienta spre meserii legate de domeniul juridic, jurnalistic sau vor alege o profesie liberală.

Citește și: Ce semnifică numele ales de Smiley și Gina Pistol pentru fetița lor

Posesivitatea este o caracteristică prezentă în rândul celor care poartă acest nume, însă face parte din natura protectoare și grijulie. Bărbații cu numele Liam se afișează drept persoane dure, dar acesta este modul lor de a ascunde latura sensibilă și tandră pe care o dezvăluie doar atunci când au încredere în cei din jur.

Laurențiu Reghecampf mai are un fiu, Luca (21 de ani) din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer. Din cea de-a doua căsătorie, cu Anamaria Prodan, Reghecampf îl are pe Laurențiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri