Serban Copot marturiseste. De ce a ales ca sotia lui sa nasca la stat

Serban Copot a devenit tata pentru a doua oara, in urma cu aproape doua saptamani. Ca și la prima naștere, sotia lui Roxana a decis sa nasca la un spital de stat.

Artistul a explicat franc, fara niciun ascunzis care a fost motivul pentru care el si sotia lui au luat aceasta decizie.

Serban Copot si Roxana sunt acum parintii a doi baieti sanatosi si sunt in al noulea cer. Tedi, baietetlul cel mare are 4 ani, iar micutul are aproape doua saptamani de cand a venit pe lume.

Fara sa stea pe ganduri, cantaretul, care este foarte implicat in meseria lui de parinte, a recunoscut ca au fost perioade in ultimii ani cand nu au stat deloc bine din punct de vedere fianciar, dar intre timp aceasta problema s-a rezolvat.

'Nu am vorbit niciodata de acest lucru in spatiul public, dar, in perioada in care am stat departe de lumea mondena (intre 2005 si 2009), m-am confruntat cu un impas financiar care a avut insa si efectul sau pozitiv: m-a maturizat, m-a adus cu picioarele pe pamant si m-a facut sa apreciez viata mai presus de ifose si bling-bling-uri. In anii ce au urmat lucrurile s-au stabilizat din punct de vedere financiar si acum, privind in urma, sunt bucuros ca am ajuns sa ma bucur de toate lucrurile simple din viata, ce nu tin de aspectele materiale. Iubesc oamenii si oamenii ma iubesc inapoi. In aceasta lumina se desfasoara intreaga mea viata si inclusiv viata familiei mele', spune Serban.

Serban marturiseste ca a fost intrebat de ce sotia lui a nascut la stat, mai ales ca este o moda printre vedete sa nasca la clinici private.

'Zilele trecute am fost intrebat de ce a ales Roxana sa nasca la un spital de stat. Decizia i-a apartinut ei intrucat a vrut sa nasca asistata de doctorul care i-a urmarit sarcina. Pur si simplu acesta a fost cel mai important aspect. Desigur si aspectul financiar a contat. Stiu, da bine sa spui ca ai nascut la privat, in conditii de hotel, sa ai posibilitatea sa asisti la nastere si multe alte detalii care, bineinteles, si costa. Si costa destul de mult. Multumesc lui Dumnezeu, am posibilitatea sa fac acest efort financiar, insa nu am apelat la o clinica particulara. (oricum, daca gandim la rece, orice urgenta intamplata la privat ajunge tot la stat)', a dezvaluit artistul.

Citește și: Șerban Copoț e în al nouălea cer. Soția lui a născut

serban

Desi este constient ca nu avem cel mai bun sistem medical și admite ca este posibil ca felul cum au fost tratati el si sotia lui sa se fi datora si faptului ca el este persoana publica, Serban isi exprima speranta ca si ceilalti parinti care aleg spitalele de stat sa fie la fel de multumiti cum a fost el.

'Desigur, sistemul medical romanesc este criticabil din multe unghiuri, dar, va spun, Roxana a nascut pana acum de doua ori la stat si nu am avut ce sa le reprosez celor de la Spitalul Panait Sarbu. Doctorii s-au purtat exemplar, asistentele la fel, conditiile au fost mai mult decat decente, sotia s-a simtit in siguranta iar acestea sunt cele mai importante lucruri pentru mine. Ca sa fiu sincer pana la capat nu stiu in ce masura a contat faptul ca sunt persoana publica in relatia cu ei, dar imi doresc cu mana pe inima ca lucrurile sa decurga asa in acea maternitate cu orice pacient', marturiseste Serban Copot pe blogul personal.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri