Șocant! O femeie și-a vândut fetele unor traficanți de minori. Pentru una dintre ele a primit 300 lei

Polițiștii și procurorii DIICOT din Timișoara au făcut mai multe percheziții într-un caz șocant. Membrii unui grup infracțional sunt cercetați pentru trafic de minori și act sexual cu un minor.

DIICOT Timișoara a anunțat printr-un comunicat de presă că, începând din februarie 2018, mai multe persoane au constituit un grup infracțional organizat cu preocupări pe linia traficului de persoane, prin exploatarea sexuală a tinerelor, prin amenințări și violență, profitând de naivitatea și situația materială precară a acestora.

Citește și: O fetiță de 13 ani în scaun cu rotile a devenit mamă după abuzuri repetate într-un centru social

„Victima minoră în vârstă de 16 ani la data faptelor provine dintr-o familie dezorganizată, monoparentală, cu un nivel de trai scăzut. Mama acesteia, mai are o fiică pe care, în cursul anului 2017, când aceasta avea vârsta de 7 ani, a plasat-o unuia dintre suspecții în cauză, în schimbul unei sume de bani, acesta din urmă abuzând sexual fetița, fapt care a generat disfuncții ginecologice acesteia. În cursul lunii februarie 2018, un alt suspect a racolat-o și pe victima minoră, în vârstă de 16 ani, existând indicii că, în acest scop, i-ar fi plătit mamei victimei suma de 300 lei”, arată procurorii.

Minora de 16 ani era forțată să aibă chiar și 30 de clienți pe zi.

„Victima a ajuns să întrețină relații sexuale și cu câte 30 clienți pe zi, iar banii erau însușiți în totalitate de membrii grupării. După o perioadă, victima nu a mai rezistat fizic și psihic și s-a destăinuit unui client, căruia i-a povestit calvarul prin care trecea, iar acestuia i s-a făcut milă de ea, ajutând-o să fugă din hotel. Victima a fost adăpostită la locuința martorului, de unde a fost preluată de către mama sa”, au mai precizat procurorii.

sursa foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri