Șocant! Trei minori din Reșița au ars de viu un bărbat

Trei minori din Reșița, cu vârste de 17, 16 și 12 ani sunt acuzați că au bătut și apoi au ars de viu un bărbat de 29 de ani.

Corpul carbonizat al bărbatului a fost descoperit pe o stradă din oraș.

Procurorii s-au sesizat din oficiu, după ce au constatat că „în noaptea 14-15.06.2020, în urma unor discuţii contradictorii între 5 persoane de sex bărbătesc ce au avut loc într-o locaţie din municipiul Reşiţa, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat în vârstă de 29 ani a fost agresat fizic, apoi transportat la un sălaş, în care a izbucnit un incendiu', se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin., potrivit digi24.ro.

Citește și: Imagini șocante: un bebeluș doarme dezbracăt pe niște scări aglomerate și toată lumea îl ignoră

S-a stabilit că persoana vătămată a fost bătută iniţial la adresa din municipiul Reşiţa, str. Căminelor, jud. Caraş-Severin. Bărbatul a fost apoi transportat pe malul Bârzavei, unde a fost agresat ulterior de aceleaşi persoane. Bărbatul, intrat într-o stare de semi-conștiență a fost transportat în decursul aceleiaşi nopţi, de către cei doi agresori minori, ajutați și de un copil în vârstă de 12 ani, „la sălașul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din municipiului Reşiţa.” Acolo a fost din nou agresat fizic, iar ulterior, cât încă victima se afla în viaţă, a fost incendiată, rezultând decesul victimei.

Minorii de 16 și 17 ani au fost reținuți sub acuzația de omor calificat, cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

sursa foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri