Stimulente de 1500 lei pentru fiecare nou-nascut

Incepand de anul viitor, unii parinti vor putea beneficia de un stimulent de 1500 lei pentru venirea pe lume a fiecarui nou-nascut, transmite stiriletvr.ro. Citeste mai jos ce conditii trebuie sa indeplineasca familiile.

 

Parintii din Brasov vor primi 1500 lei pentru fiecare nou-nascut, din 2019

Dupa modelul adoptat in Capitala de catre primarul Gabriela Firea, prin care se acorda un stimulent de natalitate de 2500 lei pentru fiecare nou nascut, acum si parintii din Brasov vor putea beneficia de un stimulent financiar pentru copiii veniti pe lume.

Astfel, incepand din 2019, pentru a putea beneficia de stimulentul de 1500 lei, e nevoie ca cel putin unul dintre parintii nou-nascutului sa fie domiciliat in Brasov, iar nasterea e necesar sa aiba loc tot in acelasi oras.

Exceptie fac doar situatiile iesite din comun, prin care mamele domiciliate in Brasov au fost nevoite sa nasca in alte localitati din motive de forta majora.

Stimulentul de 1500 lei din Brasov va fi acordat parintilor in luna urmatoare depunerii actelor necesare, iar depunerea dosarului se poate face in cel mult 60 zile de la nastere.

Imagine: Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie