Doi elevi din Târgu Mureș, înjunghiați la petrecerea de la balul bobocilor

Doi elevi, în vârstă de 16 ani, au ajuns la spital după ce au fost înjunghiați de un tânăr, într-un club, la petrecerea după balul bobocilor. Adolescenții se află sub supraveghere medicală.

Autoritățile spun că incidentul a avut loc joi seara, în jurul orei 23:35, într-un club de pe Strada Sinaia, din Târgu Mureș. Acolo, un tânăr de 17 ani a început să se certe cu cei doi elevi de 16 ani, iar apoi s-a năpustit asupra lor cu un cuțit.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificaţi trei tineri, cu vârste de 17 şi 16 ani, care s-ar fi agresat reciproc – au transmis reprezentanții IPJ Mureș, potrivit spynews.ro.

Tânărul de 17 ani, i-a rănit pe cei doi elevi de 16 ani „prin folosirea unui obiect înţepător”, au mai precizat autoritățile.

Povestea emoționantă a unei mame de gemeni care a renunțat la unul dintre copii din cauza problemelor financiare

Unul dintre elevi a fost rănit la nivelul feței.

Au fost aduşi în cursul nopţii, în jurul orei 0,20, doi adolescenţi de 16 ani, heteroagresiune, plăgi înţepate cu cuţit, unul dintre ei a fost înţepat în zona feţei şi umărului, iar celălalt în zona abdominală. Nu sunt leziuni critice, dar au fost internaţi pentru supraveghere la chirurgie pediatrică amândoi – a precizat medicul Maria Salanţa.

 Poliția a deschis un dosar penal în acest caz și urmează să fie stabilite circumstanțele incidentului.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri