Top 5 cele mai bune mame din zodiac | VIDEO

În acest top cu cele mai bune mame din zodiac, nu există mame rele (prin definiţie, o mamă nu poate fi decât bună), ci doar femei care s-au născut pentru a fi mame, care îşi cresc şi educă micuţii în cel mai natural şi eficient mod, care sunt un izvor de dragoste, răbdare, zâmbete, care găsesc mereu timp să le facă pe toate. 

Oare cum reuşesc? Se pare că şi astrele ajută puţin. Chiar dacă nu eşti în top, asta nu înseamnă că nu eşti o mamă bună, probabil ai reuşi să le faci şi tu pe toate prin ambiţie şi dragoste necondiţionată pentru copilul tău. Iată care sunt cele mai bune mame din zodiac:

 

5. Mama Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Extrem de calmă, pacifistă, mama Balanţă va dori să îşi educe copilul cu vorba bună, fără pedepse, fără voci ridicate, fără interdicţii. Bineînţeles, în toată acestă atmosferă calmă, există riscul de răsfăţ, copilul poate înţelege greşit că are voie orice, aşa că puţină fermitate n-ar strica. Echilibrată din fire, mama Balanţă va şti când să fie alături de copilul său, dar şi când să-i ofere spaţiu să crească, să se dezvolte, să pornească pe cont propriu.

 

4. Mama Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Extrem de serioasă, mama Capricorn se va ambiţiona să împace şi familia (copilul), şi cariera. Şi, cu ambiţia-i cunoscută,  va reuşi. Responsabilă, va dori să îi ofere copilului  toate condiţiile pentru a-şi împlini visurile. Ca să profite din plin de timpul său, trebuie să înveţe să nu se piardă în detalii. Şi dacă va reuşi să nu se mai streseze din orice şi să nu fie chiar atât de strictă, atunci totul va fi perfect .

 

3. Mama Peşti (19 februarie – 20 martie)

Fire extrem de sensibilă, mama Peşti va creşte un mic artist, căruia îi vor plăcea muzica, teatrul, poeziile, dansul. Va apela la fel de fel de jocuri doar de ea ştiute pentru a dezvolta imaginaţia copilului. Pentru că în casa mamei Peşti va fi mai mereu o atmosferă de poveste, n-ar fi rău ca, din când în când, toată lumea să coboare cu picioarele pe pământ, în lumea reală. Spre binele tuturor!

 

2. Mama Rac (21 iunie – 22 iulie)

Sensibilă, grijulie, dedicată trup şi suflet familiei şi mai ales copilului, va fi mereu acolo când acesta va avea nevoie de ea şi va face tot ce se poate pentru binele acestuia. Extrem de protectoare, are adesea tendinţa să exagereze, de aceea ar fi bine să înveţe că nu îşi va putea cocoloşi puiul la nesfârşit, trebuie să îl lase să se maturizeze, să înveţe din propriile greşeli. Va veni o vreme când cel mic va fi mare şi va pleca din casa părintească, şi trebuie să fie pregătit pentru această schimbare.

 

1. Mama Taur (20 aprilie – 20 mai)

Răbdătoare, cu picioarele pe pământ, neobosită atunci când e vorba de familia ei, mereu cu zâmbetul pe buze pentru cei dragi, îi va oferi întotdeauna copilului afecţiunea, înţelegerea, siguranţa, stabilitatea de care cel mic are atâta nevoie. Fiind o mare iubitoare de natură, îşi va încuraja copilul către activităţile în aer liber şi va petrece mult timp alături de acesta în mijlocul naturii. Mare atenţie la încăpăţânarea specifică zodiei, care, atunci când se întâlneşte cu încăpăţânarea caracteristică copilului, va provoca scântei. Va fi care pe care! Şi ultima atenţionare: prea mult răsfăţ strică!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Caracteristici generale