Trauma unei proaspete mame care a născut după ce și-a schimbat sexul și apoi a redevenit femeie. „Mă simt ca un monstru”

Venierea pe lume a unui copil și primele săptămâni cu bebelușul ar trebui să fie momente cu adevărat magice pentru orice proaspătă mamă. Dar Prisha Mosley, în vârstă de 26 de ani, spune că „se simte ca un monstru' de când a născut.

Pe când avea 18 ani, Prisha a fost supusă unei operații de extirpare a sânilor, după ce a fost diagnosticată cu disforie de gen, ceea ce înseamnă că nu-și poate hrăni noul fiu în mod natural.

Prisha Mosley s-a născut femeie. Dar medicamentele hormonale care i-au fost prescrise în adolescență i-au blocat pubertatea naturală și au expus-o riscului de a fi sterilizată pe termen nelimitat.

Spre uimirea ei, a rămas însărcinată cu fiul ei anul trecut. Dar medicamentele i-au oprit creșterea șoldurilor și a vaginului, făcându-le periculos de înguste pentru naștere. Umerii fiului ei s-au blocat în canalul de naștere și Mosley a trebuit să fie supusă unei cezariene de urgență pentru a scoate copilul în siguranță.

Doamna Mosley, care este, de asemenea, ambasador pentru Forumul Femeilor Independente, a declarat pentru DailyMail: „A trebuit să iau acest medicament pentru a opri organismul meu să producă lapte care suprimă și un hormon legat de legătura cu copilul meu. Ma face să mă simt ca un monstru, mă face să mă simt ca o persoană rea. Dar nu am avut de ales.”

Prisha Mosley se numără printre persoanele care au făcut tranziția la un gen diferit, dar apoi au revenit la cel inițial.

În timpul copilăriei ei, s-a luptat cu probleme de sănătate mintală și susține că medicii i-au spus că dacă „se transformă în băiat', problemele vor dispărea. Dar aproape un deceniu mai târziu, Mosley s-a răzgândit și a decis să redevină femeie, spunând că în trecut tot ceea ce avea cu adevărat nevoie era doar terapie.

Acum, ea se confruntă cu repercusiunile terapiei hormonale și intervenției chirurgicale care i-au schimbat irevocabil corpul, au pus viața fiului ei în pericol în timpul nașterii și au limitat sever modul în care poate avea grijă de el ca proaspătă mămică. Într-un interviu, Prisha Mosley a dezvăluit cum băiatul ei, acum două luni, s-ar fi putut sufoca în timpul nașterii.

„Nu simt nimic acolo (n.r. – în zona bustului, unde i-au fost îndepărtați sânii). Nervii au fost complet tăiați. Știu că mă va simți, dar pieptul meu nu este moale așa cum ar trebui să fie. Și când va fi acolo, nu voi simți nimic. Încerc să nu o fac, dar mă gândesc mult la faptul că dacă mi-aș ține copilul în brațe sau dacă mi-aș da foc, aș simți exact același lucru. Nimic' – a spus femeia.

Citește și – „I-au spus că sta prea mult pe TikTok!' Drama unei adolescente grav bolnavă și ignorată de medici

Țesutul mamar rămas al femeii s-a umflat după naștere, deoarece corpul ei a încercat în mod natural să-i hrănească copilul. Dar țesutul nu este legat de sfarcurile ei, pe care ea le-a descris ca fiind decorative, ceea ce înseamnă că nu a existat nicio modalitate de a-i da laptele copilului.

Ea a spus: „Am avut lapte pe care nu l-am putut da bebelușului meu, care venea de fiecare dată când plângea și țipa, dar era prins sub țesut cicatricial. Și a fost cea mai mare durere pe care am experimentat-o ​​vreodată în viața mea. Am putut vedea [umflarea] cu proprii mei ochi, iar iubitul meu o putea vedea, și era atât de rău, era ca niște pietre sub piele. Și unele dintre cicatricile mele s-au rupt și sub ele era roșu închis' – a adăugat ea.

Băiețelul ei este acum hrănit cu o combinație de lapte praf și lapte matern de la alte gravide.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Stiri
Buton