Trucul unei mame pentru a-și ține copii mereu ocupați în vacanță. „Ce super idee!”

Postarea unei mame care a dezvăluit care este trucul ei pentru a ține copiii ocupați în timpul vacanței școlare de vară s-a viralizat în mediul online.

Femeia, cunoscută ca Muddle Through Mummy pe TikTok, a primit o mulțime de aprecieri din partea internauților după ce și-a distribuit clipul de 37 de secunde în care vorbește despre ce face ea pentru a-i împiedica pe copii să se plângă de „plictiseală'.

„Dacă te-ai săturat deja de textul ‘M-am plictisit, acesta este trucul pentru tine. Ai nevoie doar de orice fel de borcan sau recipient, niște hârtie colorată sau cartonașe și un pix. Desigur, nu e nimic rău în a-ți lăsa copilul să se plictisească.

Citește și – Doi tineri părinți și-au dat fiica spre adopție pentru că nu aveau timp să o crească din cauza serviciului

De fapt, atunci ei trebuie să-și folosească imaginația și să fie creativi pentru a găsi modalități noi și interesante de a se distra.

Dar trucul acesta vă va ajuta foarte mult' – a spus femeia în video-ul postate pe TikTok. Ea a explicat apoi în ce connstă acest truc și a început să scrie pe cartonașe diverse activități pe care le pot face copiii în casă sau afară, apoi a tăiat fâșiile cu activități și le-a pus în borcan. De fiecare data când copilul va spune că se plictisește, îl puteți pune să scoată de acolo câte un bilețel cu activități pentru a le face.

„Puteți să participați și voi cu cei mici în aceste activități. Se numește Borcanul Plictiselii' – continuat ea.

Printre sugestiile ei de activități s-au numărat – să deseneze, să decupeze, să facă felicitări/cărți poștale, să citească, să scrie o poveste, să ajute la prepararea mesei, să facă o prăjitură, un specatcol de păpuși din șosete etc. Bineînțeles, aceste activități vor varia în funcție de vârsta copilului.

Cei care au auzit de Borcanul Plictiselii s-au declarat încântați de ideaa mămicii:

„Ești un geniu!'

„Ce super idee! Îmi place asta!'

„Este o idee excelentă!'

„Sunt dădacă și asta este grozav – mulțumesc'.

Adăugându-și propriile sugestii, un utilizator a spus: „Coacerea, fabricarea de parfumuri, vânătoarea de insecte, pictura pe pietre, constrruirea unui hotel pentru insecte, pictura pe față, colorarea unghiilor.'


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Stiri
Buton