Un băiat a ajuns pe masa de operație pentru a-i fi reconstruit craniul după ce a acuzat dureri de cap

Un băiat, în vârstă de șapte ani, a primit un diagnostic crunt, după ce a acuzat dureri de cap ani la rând, dar medicii nu i-au putut descoperi din prima problema.

Luke Bedford este din Dewsbury în West Yorkshire și se plângea de dureri insuportabile de cap de multă vreme. Dar medicii au pus mereu problemele băiatului pe seama „plictiselii și a comportamentului neadecvat', notează Daily Mail.

Luke a fost trimis la un medic specialist după ce un pediatru le-a spus părinților că nu este ceva în regulă cu el, iar problema este „cât se poate de serioasă'.

Durerile de cap și irascibilitatea au fost principalele simptome ale copilului. Medicii au descoperit că are o venă „mărită și deteriorată' la nivelul capului. El a fost supus unei operații ce a durat șapte ore, la Spitalul Great Ormond, din Londra, pentru reconstrucția craniului.

Chirurgii i-au refăcut craniul cu plăci metalice și șuruburi și i-au îndepărtat vena mărită și deteriorată. Dar medicii au reușit să reconstruiască doar partea din spate a capului lui Luke, ceea ce înseamnă că vor fi necesare și alte intervenții chirurgicale.

După ani în care medicii i s-a spus să nu-și facă griji și să nu mai fie un părinte „anxios', mama lui Luke, Joanne, este supărată că nu a fost luată în serios mai devreme.

„Timp de șase ani din viața lui, mama mea a fost considerată a fi un părinte hiperactiv și ea a fost considerată a fi de vină' – a spus Shannon, sora mai mare a lui Luke.

Un cuplu de actori britanici a anunțat că ambii lor copii au fost diagnosticați cu sindromul Usher

Acum, după ce Luke a trebuit să treacă printr-o intervenție chirurgicală care i-a schimbat viața, Shannon își dorește să fi făcut operația cu ani în urmă, deoarece Luke este acum traumatizat.

Suntem supărați pentru că ar fi putut fi operat când el avea doi ani și nu și-ar fi amintit asta. În timp ce acum, el este traumatizat'.

„Avem inimile spulberate. Acesta este singurul mod de a descrie ceea ce ni s-a întâmplat în ultima perioadă. De acum vine greul, va urma recuperarea.' – a mai spus mama copilului.

Foto – Pixabay


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri