Un băiat a fost atacat de șase câini comunitari în Teleorman. A fost rănit, dar a reușit să se salveze

Un băiat în vârstă de 13 ani, din București, a fost atacat de o haită de câini comunitari în timp ce se afla în vacanță la bunici în comuna Conțești, din județul Teleorman.

Copilul se afla pe un moped în timp ce a fost atacat de șase câini. El a fost rănit, dar a reușit să se salveze adăpostindu-se într-o curte, de unde și-a sunat tatăl să vină să-l ia.

„Mi l-au terminat!”

Tatăl l-a luat pe băiat în mașină și a gonit spre spital. Având viteză mare, a atras atenția unui echipaj de poliție care l-a oprit.

„Mi l-au terminat, trebuie să ajung urgent la spital. A fost atacat de câini la Contești și…' – le-ar fi spus bărbatul polițiștilor.

După ce le-a explicat situația, polițiștii au escortat mașina până la spital.

„Minorul a suferit răni pe corp”

„La data de 24 ianuarie, a.c., în jurul prânzului, un minor în vârstă de 13 ani, din municipiul București, care se afla în vizită la bunici, în comuna Conțești, județul Teleorman, în timp ce se deplasa pe un moped în extravilanul comunei, ar fi fost atacat de 6 câini comunitari, ulterior acesta reușind să se refugieze în curtea unei persoane.

În urma evenimentului, minorul a suferit răni pe corp, fiind transportat de tatăl său la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale,' a transmis Poliţia Judeţeană Teleorman, potrivit mediafax.ro.

Copilul este în afara oricărui pericol, dar a fost transferat la o unitate medicală din București.

Citește și: Cazul copilului din Constanța ucis de câini. Mărturiile înfiorătoare ale familiei

Poliția anchetează acum cazul pentru a stabili circumstanțele incidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent', a mai transmis IPJ Teleorman.

Incidentul se produce la doar câteva zile după ce o femeie a fost mușcată de mai mulți câini fără stăpân, în zona Lacului Morii, din București. Ea a decedat din cauza rănilor, după ce i-a fost secționată artera femurală.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri