Un băiat care se juca de-a v-ați ascunselea cu prietenii a ajuns într-o altă țară

Un băiat care se juca de-a v-ați ascunselea cu prietenii, într-un port, s-a ascuns într-un container și a ajuns într-o altă țară.

Pe 17 ianuarie, în timp ce descărcau containere o navă din Bangladesh, personalul de la Port Klang, din Malaezia a fost șocat să vadă un băiat confuz și slăbit ieșind dintr-unul dintre containere. Copilul nu vorbea limba locală, așa că autoritățile nu au putut obține nicio informație de la el.

Dar au bănuit că este victima unei organizații criminale de trafic de persoane, așa că au chemat imediat poliția. S-a dovedit că tânărul se jucase de-a v-ați ascunselea cu prietenii în orașul său natal, Chittagong, Bangladesh, și a ales un container de transport ca ascunzătoare. A fost închis înăuntru și și-a petrecut următoarele șase zile pe o navă către Malaezia, potrivit presei internaționale.

Un băiat, de 7 ani, a murit în fața colegilor, după ce a încercat să înghită o bucată de brânză

Fotografiile și clipurile filmate de muncitorii de la Port Klang îl arată pe băiatul slăbit care arată confuz de împrejurimile necunoscute în timp ce iese din containerul de transport. Ulterior, el este preluat de o ambulanță și transportat la un spital local.

@al_zach90

Ah sudah!!!!!

♬ bunyi asal – AAL

Copilul era foarte slăbit. Nu a mâncat nimic timp de 6 zile

Identificat doar ca „Fahim', băiatul le-a spus anchetatorilor din Malaezia că a adormit în containerul de transport maritim în timp ce se ascundea de prietenii săi și apoi s-a trezit închis. În ciuda strigătelor sale de ajutor, nimeni nu i-a venit în ajutor, așa că a petrecut șase zile închis înăuntru. Containerul său a fost transportat cu o navă, la aproape 2.000 de mile până la Port Klang, Malaezia.

Băiatul nu a mâncat nimic în zilele cât a stat pe vas și părea foarte slăbit. Din fericire, a fost stabilizat la spital și medicii se așteaptă să-și revină complet. Autoritățile malaeziene au confirmat că nu există suspiciuni de trafic de persoane în acest caz.

De asemenea, s-au început deja procedurile pentru repatrierea lui Fahim în țara sa natală, Bangladesh.

Foto – TikTok


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri