Un băiețel de 6 ani i-a salvat viața mamei sale după ce i-a spus că respiră „ca un zombie”

Un băiețel în vârstă de 6 ani a reușit să-i salveze viața mamei sale când aceasta a avut o criză în miezul nopții, aflându-se în incapacitatea de a mai respira normal.

Lui Jaxon McDonald, din Racine, Wisconsin, îi este frică să doarmă singur în patul său supraetajat pe care-l consideră „înfricoșător”. Așa că noaptea se ghemuiește în patul mamei sale, April McDonald (35 de ani). Ea îi permite, cât timp cât el se odihnește.

Jaxon McDonald nu își amintește ce s-a întâmplat în acea noapte, dar mama lui a avut patru convulsii, dintre care una l-a trezit. În timpul crizelor, femeie respira anormal, ca un zombie', cum a descris Jaxon ulterior sunetele care l-au trezit.

Giurgiu: Un băiat și-a salvat mama de la moarte și și-a trimis tatăl în arest

„Fiul meu a spus că respir foarte ciudat, de parcă urma să vomit. Jaxon a alergat să ia un castron din bucătărie și și-a trezit surorile spunându-le că este ceva în neregulă cu mami”. –a spus McDonald, citat de Today.

Mai târziu, Jaxon i-a spus mamei sale că „respira ca un zombi”.

Fiicele McDonald’s, Kendra, 14 ani, Morgan, 16 ani și Lexi, 17 ani, au sărit din pat și au fugit în dormitorul mamei lor.

„Eu mă trezesc foarte ușor din somn, așa că au știut că ceva nu este în regulă când Kendra mi-a atins mâna și nu m-am mișcat”, a relatat femeia.

Fetele au chemat Salvarea, iar mama lor a fost dusă la spital.

Medicii au descoperit o tumoră de mărimea unei roșii pe lobul frontal al creierului femeii. Ei au îndepărtat cea mai mare parte din ea ​​în timpul unei intervenții chirurgicale de urgență, ce a avut loc a doua zi.

McDonald spune că singurul semn de avertizare a fost o migrenă severă în ianuarie 2023, pentru care a fost tratată cu medicamente date de medic. Mai târziu, ea s-a mai confruntat cu dureri de cap ușoare care au dispărut cu medicamente de calmare a durerii fără prescripție medicală.

„Doctorul a spus că dacă Jaxon nu s-ar fi trezit, am avea o situație foarte diferită”, spune McDonald.

Băiețelul a fost recompensat generos pentru fapta sa.

„Îi place înghețata. I-am cumpărat și o trusă de spionaj ninja, iar mama i-a făcut rost de un portofel personalizat cu sloganul ‘Nu atinge portofelul‘. Era foarte încântat”.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri