Un bebeluș a ajuns de urgență la spital după ce părinții au încercat să-l boteze. Ce se afla în cristelniță în loc de apa sfințită

Caz șocant în timpul unei procesiuni de botez, când o un bebeluș a fost stropit cu o soluție toxică pe corp, în loc de apa sfințită.

Incidentul s-a petrecut în Italia, în provincia Messina.

O fetiță de opt luni a fost transportată de urgență la spital după ce, în timpul botezului, în cristelniță, în loc de apă sfințită, a ajuns o soluție toxică diluată.

Fetița era ținută de nașul ei, care, la un moment dat a simțit o senzație de arsură pe mâini și și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu apa din cristelniță.

Noi concluzii în cazul bebelușului din Suceava care a murit după botez. Ce spun medicii legiști

Incidentul a avut loc în provincia Messina din Italia și a fost la un pas de a se transforma într-o tragedie. Fetița de opt luni a fost stropită cu solvent atât pe ​​vârful capului, cât și pe gât, potrivit presei locale.

Micuța a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. După o examinare amănunțită, medicii au decis că bebelușul este bine, se află în afara oricărui pericol. Copilul a fost externat și trimis acasă.

Se pare că preotul care urma să oficieze slujba de botez a rugat un băiat de altar să găsească și să-i aducă sticla cu apă sfințită pentru a putea duce slujba la bun sfârșit. Băiatul a confundat sticla cu apa cu una de solvent incolor, în care mai rămăsese doar puțin lichid. Crezând că este apă, băiatul a umplut recipientul fără să îl golească mai întâi. Apoi i-a dus soluția preotului.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar poliția investighează momentan situația. După primele constatări se crede că este vorba doar de o simplă greșeală. Cu toate acestea, simpla eroare ar fi putut duce la o adevărată tragedie. Părinții bebelușului stropit cu soluția toxică nu au depus plângere penală împotriva preotului care s-a ocupat de botez.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri