Un bebeluș de nouă luni a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost scăpat pe podea, în joacă, de iubitul mamei

Un bebeluș de nouă luni se luptă pentru viața lui în spital, după ce iubitul mamei lui l-a fi scăpat pe podea în timp ce se jucau și apoi l-a îmbrățișat până când acesta a încetat să mai plângă.

Waylon, din Missouri , a fost internat la spital cu sângerare cerebrală şi vânătăi pe cap, după ce biroul şerifului Newton County a declarat că a fost găsit respirând cu mare dificultate în timp ce dormea.

Anchetatorii spun că acesta a fost rezultatul abuzului asupra copilului a lui Jordan Boggess, 28 de ani, care este iubitul mama lui.

Verișoara copilului, Jaden Branham, a spus: „Este foarte chinuitor să intri și să vezi că un copil trebuie să lupte pentru viața lui. Aceștia sunt copii și merită să trăiască o viață normală, fără griji, fără să-și facă griji că le este frică de cine sunt. Și, din păcate, el nu a fost. Nu a fost în stare să facă asta.'

Citește și – O femeie a paralizat la naștere după ce asistentele au pus-o să stea într-o poziție care i-a afectat nervul sciatic

Waylon a fost conectat la un ventilator pentru a respira la sosirea în spital și de atunci a suferit de umflături ale creierului și convulsii multiple.Momentan se află în stare critică la spitalul de copii din Kansas City.

Pe 14 septembrie, bebelușul a fost pus într-un jumper pentru copii, în timp ce mama sa mergea la baie.

El a fost apoi aruncat în aer de Boggess, care nu a reușit să-l prindă pe copil la a doua aruncare din cauza „mâinilor sale transpirate', iar Waylon a căzut pe podea, notează Daily Mail. Atunci Boggess a recunoscut autorităților că s-a aplecat asupra lui și l-a ținut îmbrățișat pe copil până când acesta a încetat să mai plângă.

Christa Newman, bunica copilului, a declarat pentru WBTV: „Au spus că Waylon nu va fi același copil. Dacă reușește să rămână în viață, va ajunge într-un scaun cu rotile. Nu va putea vorbi. Nu va putea să se hrănească singur.'

„Aceasta este cea mai grea luptă pe care am avut-o vreodată, am avut de făcut', a spus bunicul copilului, Tyler Burbridge.

Familia a fost informată că bebelușul nu a avut activitate cerebrală în primele zile petrecute în spital, dar de atunci Waylon a început să prezinte îmbunătățiri ale stării de sănătate, deschizând ochii și mișcându-și brațul.

Familia copilului, inclusiv tatăl său, a rămas cu el pe toată durata îngrijirii sale și a organizat o strângere de fonduri pe GoFundMe.com pentru a-l ajuta pe tatăl său să obțină custodia exclusivă a lui Waylon.

Între timp, mama lui Waylon, Bessie Mccamish, a fost acuzată că știa că iubitul ei este violent.

Ea a răspuns spunând: „Nu știam despre abuz! Și nu mai este iubitul meu actual. Fiecare persoană care mă cunoaște știe că n-aș lăsa nicio persoană să-i facă rău acel copil.'

Foto – gofoundme.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Stiri
Buton