Un bebeluș declarat decedat la naștere s-a dovedit a fi viu în timpul pregătirilor de înmormântare

Caz șocant în Brazilia. Un bebeluș a fost declarat decedat la naștere, iar mai apoi s-a descoperit, chiar în timpul pregătirilor pentru înmormântare, că micuțul era în viață.

Bebelușul Augustus a fost născut de o tânără de 18 ani. Femeia a ajuns la spital cu dureri groaznice și sângerări, dar a fost trimisă acasă de medici, ei neobservând că trebuie să nască. Femeia a dat naștere copilului câteva ore mai târziu, singură, acasă, fprp ajutorul medicilor, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și: Femeie, înjunghiată de fostul soț după ce și-a protejat copilul cu propriul trup

Copilul, născut prematur la 7 luni de sarcină, a fost declart mort de medici și s-au început pregătirile pentru înmormântare. În timpul pregătirilor, cei de la pompe funebre au simțit bătăile inimii ale copilului și l-au dus înapoi la spital, unde a fost internat direct la Terapie Intensivă. Copilul și-a revenit și acum se află în stare bună.

„Pentru mine este un miracol. Mi-a fost foarte clar când medicul mi-a spus că bebelușul este mort. Cei de la pompe funebre au venit să-l ia și era mort. Cumva, acea bătaie a inimii a revenit', a declarat un purtător de cuvânt al departamentului de sănătate.

Părinții s-au declarat revoltați de indiferența medicilor și autoritățile au deschis un dosar penal în acest caz.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri