Un copil de numai cinci ani i-a salvat viața mamei sale | VIDEO

Micuțul Sal, în vârstă de numai cinci ani, a trecut prin cel mai mare coșmar, dar i-a salvat viața mamei sale.  Băiețelul și-a găsit mama zăcând inconștientă în baie. Speriat la culme, convins că mama sa a murit,  copilul și-a luat sora mai mică într-o păturică și a dat fuga la vecini.

Jessica Penoyer era acasă în momentul în care Sal a bătut la ușa ei. Când l-a văzut că ține ceva în păturică a crezut că este vorba despre o păpușă. Ea nici nu reușea să deslușească ce spune copilul și i s-a părut că încearcă să zică 'a murit cățelul'. Într-un final a realizat însă cât de gravă este situația.

Femeia a sunat imediat la urgențe și a solicitat ajutor, precizând că băiatul din vecini a venit la ușa ei spunând că mama lui a murit la duș.

Citește și: Ghid de prim ajutor pentru copilul tău

Din fericire, ambulanța și pompierii au sosit imediat la casa copilului și au descoperit că mama acestuia nu murise, doar își pierduse cunoștința. Dar dacă micuțul nu ar fi cerut ajutor, aceasta s-ar fi putut îneca în cadă, inconștientă fiind.

Micuțul Sal i-a salvat viața mamei sale astfel, dar a avut și instinctul de a-și proteja surioara mai mică, de numai câteva luni și a luat-o cu el când a ieșit din casă.

Micuțul a ajuns un adevărat erou în regiune, iar pompierii ajunși la casa lui au decis să-i dea chiar și o medalie pentru curajul lui.

Citește și: Copilul s-a lovit – când să suni la urgență

Sursa: inspiremore.com
Foto: Captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie