Un cuplu din Georgia și-a mărit familia cu 21 de copii biologici în 19 luni

Un cuplu din Georgia a reușit performanța de a-și mări familia cu 21 de copilași în doar 19 luni, apelând la mai multe mame surogat.

Kristina și Galip Ozturk au în prezent 23 de copiii biologici, 21 dintre ei născuți în ultimele 19 luni, cu ajutorul a mai multor mame surogat.

Cel mai tânăr membru al familiei Ozturk are trei luni, iar cel mai în vârstă are 1 an și șapte luni. În plus, cuplul mai are o fetiță, Victoria, în vârstă de șase ani, din fostul mariaj al Kristinei și un băiat, de 9 ani, din fosta căsnicie a lui Galip. Pentru a face față familiei numeroase, cuplul a angajat 16 bone și mai mulți bucătari personali și menajere.

Citește și: Organizarea unei petreceri pentru copii de la A la Z

Un lucru este cert: Nu mă plictisesc niciodată! Sunt cu ei tot timpul, făcând lucruri obișnuite, pe care le face orice mama. Sigura diferență este că sunt mulți. Fiecare zi e diferită, începând de la făcând planurile pentru cei care ne ajută și până la mersul la cumpărături.' – a declarat Kristina, potrivit publicației The Sun.

Karina postează zilnic poze cu familia ei pe Instagram, unde are circa 160.000 de urmăritori.

Bonele lucrează în ture, patru zile pe săptămână, cu două pauză și au dormitoare lângă camerele celor mici și acces la bucătăria familiei.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri