Un cuplu din Rusia și-a ucis copilul în vârstă de șapte luni dintr-un motiv halucinant

Crima îngrozitoare,  în orașul Chelyabinsk, din Rusia.

Tatiana Pupishina (24 de ani) și iubitul ei, Yevgeniy Gavrilov (29 de ani) și-au ucis în bătaie fiul, pe nume Nikita, de numai șapte luni.

Potrivit polițiștilor, bărbatul se afla în stare de ebrietate și s-a prăbușit peste pătuțul în care dormea micul Nikita. Patul s-a rupt, iar copilul a căzut pe jos și a început să plângă. Țipetele micuțului l-au enervat pe tatăl său, care, într-un acces de furie, l-a lovit de mai multe ori în zona capului, fapt ce a dus la moartea copilului.

Citește și: O femeie a fost condamnată la 40 de închisoare după ce și-a aruncat nou-născuții la gunoi

Pupishina și Gavrilov au ținut în casă trupul neînsuflețit al copilului timp de trei zile, până când s-au hotărât să îl bage într-un sac de plastic și să îl arunce în râul Miass, aflat în cealaltă parte a orașului. Cei doi au aruncat în râu și toate hainele copilului, potrivit mirror.co.uk.

După ce au eliminat toate urmele crimei, femeia a mers la  poliție pentru a declara că fiul ei a fost răpit. Dar în timp ce o chestionau pe femeie, polițiștii și-au dat repede seama că povestea ei este una inventată.

Trupul copilului a fost, în cele din urmă, găsit de scafandri, după ce ce femeia le-a indicat locul în care ea și iubitul ei l-au aruncat. Pupishina și Gavrilov au fost au fost reținuți și acuzati de uciderea minorului.

Sursa foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri