Un elev de șapte ani a fost agresat de o profesoară din Vaslui

Un elev din Vaslui a fost agresat de profesoara școlii la care învață.

La Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir' din Vaslui, a fost demarată o anchetă după ce un elev în vârstă de șapte ani ar fi fost lovit cu palma în cap de învățătoare. Profesoara ar fi recurs la acest gest pentru a-l face pe copil mai atent la ore.

Elevul respectiv nu este singurul care se plânge de comportamentul violent al cadrului didactic. Și alte familii care au copii în aceeași clasă pregătitoare au făcut plângeri împotriva profesoarei.

„Da, i-a dat în cap. L-a lovit de mai multe ori!”

Părinții elevului au făcut reclamații luna trecută, atât la școală, cât și la Inspectoratul Școlar Județean.

Părinții spun că profesoara l-ar fi lovit la cap pe copil.

„Da, i-a dat în cap. L-a lovit de mai multe ori. Am zis că hai, îi mai dă o corecție specială, dar când auzi copilul plângând acasă și iți spune: „mama, mi-a dat atât de tare în cap încât am amețit'…cum să îl las? Mi-a zis că s-a jucat în timpul orei cu creionul, de asta l-a lovit în cap', a declarat mama copilului, potrivit stirileprotv.ro.

Elevii unei școli din Timiș, terorizați și bătuți de câțiva colegi

După incident, copilul a fost transferat la o altă clasă pregătitoare.

„Școala a convocat comisia pentru cercetare disciplinară și ancheta este în desfășurare. Doamna urmează să fi audiată. Cu părinții a fost o ședință. Este un proces verbal care este demarat de Comisia de Disciplină. Cu copiii se face consiliere, separat și de grup. Sunt cazuri, e adevărat, unele dintre ele se probează'- a transmis Prof. Alina Baciu, director la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir' Vaslui.

Cazul a ajuns și Poliție, după ce părinții au depus o plângere, așadar a fost deschis un dosar penal.

Dacă profesoara va fi găsită vinovată, ea riscă desfacerea contractului de muncă. Se pare că ea a refuzat, până acum, să comenteze acuzațiile care i s-au adus.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri