Un elev din Vaslui a fost bătut de învățător în timpul orei de curs

Un elev, în vârstă de 7 ani, din Vaslui, a fost agresat fizic de învățătorul său, pentru că nu știa tabla înmulțirii.

Elevul, care studia la școala din localitatea vasluiană Protopopești, comuna Tăcuta, ar fi fost lovit cu un băț peste mâini de cadrul didactic pentru că nu știa să facă înmulțiri la ora de matematică.

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Vaslui a demarat o anchetă cu privire la acest caz. Până acum, nu s-au înregistrat plângeri la Poliție cu privire la caz, notează Observator.

Cazul a fost făcut public de mama copilului

„O echipă formată din doi inspectori din cadrul instituţiei s-a deplasat la şcoala respectivă, pentru a efectua verificări cu privire la aspectele semnalate. Vom reveni cu un punct de vedere, în funcţie de rezultatele acestor verificări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IŞJ Vaslui, Andrei Huiban, potrivit aceleiași surse.

Citește și: Elevii unei școli din Timiș, terorizați și bătuți de câțiva colegi

Cazul a fost făcut public în mediul online de părinți și așa a ajuns în atenția autorităților.  

'Să vă arăt cum arată bietul copil de 7 ani care a fost bătut cu bățul la mânuțe de domnul învățator de la școala Protopopești, comuna Tăcuta pentru ca nu știa tabla înmulțirii.

Acești învățători, profesori, care după atâția ani de la revoluție nu au învățat nimic despre educarea copiilor într-un mod normal.

Vrem în școala noastră profesori și învățători care au răbdare cu copiii.' – a explicat mama băiatului, potrivit presei locale.

Băiatul se teme să mai meargă la școală

Femeia a mai spus că băiatul este traumatizat în urma incidentului și îi este frică să mai meargă la școală. În plus, mama elevului a mai precizat că mai există un profesor în școala respectivă care jignește copiii.

Acest copil este traumatizat, nu vrea sa meargă la școala de frică. Și mai este si o doamna profesoara de matematică, care jignește copiii. Cazul unei fetițe care a venit din Germania la școală în Protopopești si pe care doamna de matematica a jignit-o foarte tare. I-a vorbit foarte urat și copila a mers acasă plângând. Acești profesori ar trebui sa se retragă singuri din școala',  – a completat femeia.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri