Un pitbull a salvat un copil in timp ce mama lui incerca sa il inece

In luna martie a acestui an, un caine din rasa pitbull a salvat un copil a carui mama incerca sa il inece. Desi cainele pare a fi eroul in aceasta poveste, modul in care s-au desfasurat lucrurile mai departe te va surprinde.

Mama unui baietel neidentificat de 9 ani din Australia este acuzata de omor si tentativa de omor, dupa ce se presupune ca si-a inecat copilul de 5 ani in raul Murray si a incercat sa il inece si pe cel de 9 ani, potrivit Daily Mail.

Cainele a muscat-o pe mama cand aceasta s-a napustit asupra copilului

Buddy, cainele pitbull a vazut cum baiatul cel mare se lupta sa scape din mainile mamei sale in timp ce aceasta incerca sa il inece si a sarit pe ea.
L-a muscat pe baiat, incercand sa-l traga de langa ea, iar cand femeia s-a napustit asupra baiatului, cainele a muscat-o.
Baietelul de 9 ani a supravietuit, in timp ce fratele lui de 5 ani nu a fost la fel de norocos. Autoritatile au luat cainele in custodie pana la finalizarea anchetei, iar proprietarul cainelui a demarat o petitie pentru eliberarea patrupedului.

„Incercam sa ne salvam cainele Buddy, un pitbull ce a fost luat din pricina unor circumstante ingrozitoare de catre autoritati. Speram ca acestea sa inteleaga ce incerca acest caine incerca sa faca si sa-l lase sa vina acasa, in loc sa il pedepseasca pentru eforturile depuse pentru salvarea baiatului. Va rog, ajutati-ne!” a explicat proprietarul animalului in petitie.

Bunicul copiilor, unul dintre semnatarii petitiei

Petitia a strans mai bine de 50 000 de semnaturi, iar autoritatile au decis eliberarea cainelui. Un purtator de cuvant al autoritatilor a motivat eliberarea spunand ca patrupedul a actionat in apararea copilului.

Bunicul baietilor a fost unul dintre semnatarii petitiei:

„Am un caine similar si stiu ca a incercat sa salveze baietii. E in firea lor sa faca asta, cand sunt crescuti alaturi de copii.
Lasati-i pe cei care au fost afectati de actiunile animalului sa decida. Datorita acestui caine curajos, mi-a mai ramas un nepot.”

Citeste si: Cainele proaspat adoptat le-a salvat copilul

Sursa articol: dailymail


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau