Un tată a încercat să schimbe data de naștere a fiului său motivând că „anul în care a venit pe lume a fost un an rău!”

Un tată a a fost dur criticat după ce a încercat să schimbe data oficială de naștere a copilului său, argumentând că are „autoritatea' să facă acest lucru și că „nu vede care este problema'.

Bărbatul a fost criticat după ce a răbufnit în fața unei asistente de la maternitate, deoarece aceasta i-a explicat că nu se poate face modificarea pe certificatul de naștere a copilului.

Soția lui a născut la ora 23:05 în noaptea de Revelion în 2020 – dar el a încercat să pretindă că băiatul s-a născut la 12:05 pe 1 ianuarie 2021. El a spus că are autoritatea de a decide data nașterii și nu consideră că este o „problema' dacă va modifica cu o oră data inițială a nașterii.

Cu toate acestea, a fost oprit de asistenta care i-a spus că pe certificatul de naștere trebuie să fie trecute ora exactă și data exactă când bebelușul a venit pe lume, ceea ce a dus la o ceartă monstru, deoarece bărbatul tot insista că are puterea de a face acest lucru în calitate de tată al copilului.

„M-am certat cu ea în legătură cu asta și i-am spus că face prea mult tam tam din asta”, a spus el, potrivit Mirror.

Cred că acest lucru a fost nedrept pentru fiul meu, pentru că a trăit doar o oră în 2020. În plus, 2020 a fost un an rău pentru noi, mă bucur că în sfârșit s-a terminat și nu vreau ca fiul meu să fie asociat cu el.

Așa că punerea pe certificat a anului 2021 ar avea mai mult sens.

După ce ea a încercat să se certe cu mine spunându-mi că ceea ce fac este considerat fals și ar cauza o problemă uriașă pentru că nu este doar o oră, schimbam și data, i-am spus că sunt tatăl lui, așa că îmi asum ce spun și îmi asum întreaga responsabilitate pentru orice se va întâmpla mai târziu. Ea m-a atacat și mi-a spus că „nu funcționează așa' și că acest formular nu va fi acceptat pentru deoarece conținea informații false.

Atunci ea a implicat mai mulți oameni în discuție, inclusiv pe medicul pediatru care m-a jignit ridicând vocea la mine. Le-am spus că sunt părintele copilului și că am autoritatea de a face acea schimbare. Au ajuns să ia formularul și nu m-au lăsat să-l completez. Soția mea a spus că am făcut-o de rușine cu toată cearta.

Citește și – Un tată le-a interzis părinților să mai stea în preajma fetiței lui după ce aceștia „i-au ruinat definitiv corpul' micuței

El spune că familia lui a auzit despre incident și, de asemenea, l-a condamnat pentru că „le-a stricat bucuria' nașterii copilului și a făcut ca soția sa să fie „stresată' din cauza asta. Dar fratele său a fost de acord că este „ridicol' ca ei să se concentrează pe un anumit moment legat de naștere și a mai spus că copilul „s-a născut în 2021 pentru că va avea un an întreg de trăit, dar doar o oră din 2020”.

Tatăl a apelat la rețeaua de socialziare Reddit pentru a cere părerile altora și a găsit sprijin foarte puțin acolo.

Un internaut a spus: „Tu ești nebunul. Ca părinte, nu ai autoritate asupra spațiului și timpului. Data și ora nașterii lui sunt un fapt, nu o opinie.”

Un al doilea a întrebat în glumă: „Am 30 de ani, dar voi avea tot anul de trăit, deci asta înseamnă că sunt și eu născut în 2021?”

Și un altul a adăugat câteva sfaturi înțelepte, scriind: „O grămadă de lucruri groaznice ți s-au întâmplat în 2020, dar s-a întâmplat și un lucru bun. Fiul tău a fost conceput și s-a născut în 2020.”

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Stiri
Buton