Un tată le-a interzis părinților să mai stea în preajma fetiței lui după ce aceștia „i-au ruinat definitiv corpul” micuței

Un proapăt tătic și-a mustrat părinții pentru o greșeală uriașă pe care au făcut-o în timp ce îi îngrijeau fiica în vârstă de nouă luni.

Bărbatul, care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea, s-a declarat revoltat când a descoperit că părinții lui i-au dus fiica să-i facă găuri în urechi pentru cercei, împotriva dorinței lui și a mamei micuței.

Tatăl a spus că el și soția lui au discutat deja despre subiectul cu găuritul urechilor și au decis să aștepte până când ea va fi suficient de mare ca să se decidă singură dacă vrea sau nu să facă acest lucru. Însă bunicii paterni au fost atât de entuziamați de nașterea fetei și și-au dorit să-i dăruiască o pereche de cercei în dar, așa că au mers să facă procedura fără să le ceară voie părinților.

Citește și – O mamică cere să devină ilegală găurirea urechilor la bebeluși

Într-o postare pe rețeaua de aocializare Reddit, bărbatul a vorbit despre supărarea sa: „Nu am considerat niciodată că se face când ești bebeluș, când nu poți decide dacă vrei sau nu să faci asta. Părinții logodnicei mele i-au făcut găuri în urechi când era copil și ea a urât mereu să poarte cercei. Nici în ziua de astăzi nu poartă.

Când trebuia să stea cu fata într-o zi, ai mei au vorbit ca unu dintre prietenii mamei mele să o facă și ne-am supărat îngrozitor pe ei că nu ne-au respectat dorința. Am încetat să mai vorbim cu ei după aceea pentru că nu ne-au respectat decizia, iar ai au spuns că facem prea mult tam-tam din asta și că nu îi putem scoate din viața nepoatei lor pentru așa ceva.”

Părinții au decis să-i lase pe bunicii Thaliei să o vadă doar atunci când ei staucu ea și să nu o piardă din vedere când timp se afla în preajma lor, dar acea decizie i-a înfuriat pe alți membri ai familiei.

„Acum toată lumea încă spune că suntem răi pentru că încă îi pedepsim pentru ceva ce nu este mare lucru și ne condamnă că îi tratăm ca pe niște copii', a adăugat el. „Chiar și părinții logodnicei mele cred că să-i lași să aibă doar vizite supravegheate este prea mult și ar trebui să li se permită să stea cu fata singuri, ca înainte. Încă nu vrem să ne răzgândim cu privire la condițiile noastre, așa că toată lumea s-a întors împotriva noastră!” – a adăugat.

Tatăl i-a întrebat pe utilizatorii Reddit cum li se pare decizia lui și a logodnicie cu privire la bunici și toată lumea a fost de acord că părinții lui au greșit. Unii i-au acuzat chiar pe părinții săi că „au mutilat permanent' corpul nepoatei lor fără acordul ei, al mamei și al tatălui ei.

O persoană a spus: „Nu mi-aș mai lăsa copilul cu ei niciodată. Mama a tuns-o pe ficia mea și nu mai vorbesc cu ea. Dar situația voastră este la un cu totul alt nivel.”

în timp ce altul a subliniat: „Au stricat permanent urechile nepoatei lor pentru a pune bijuterii care poate provoca o infecție. Procedura poate ucide copilul dacă nu a fost făcută cu unelte sterile. I-au ruinat definitiv una dintre părțile principale ale corpului ei.”

Altcineva a spus: „Da. Nu este vorba despre piercing-ul urechii. Este vorba despre nrespectarea dorinței părinților. Nu poți avea încredere în oamenii care nu numai că vor face lucruri pe care nu vrei să le facă, dar și refuză să-și ceară scuze pentru ceea ce au făcut.”

Foto – 123r.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Stiri
Buton