Un tată de cvintupleți, dur criticat pentru că își plimbă copiii în lesă. Cum le-a răspuns internauților / Video

Un tată a fost criticat pentru că a folosit o lesă când a mers cu cvintupleții, în vârstă de 6 ani, la plimbare.

Jordan Driskell, din Kentucky, în vârstă de 32 de ani, a încărcat pe Instagram un videoclip în care le arată internauților cum își plimbă el copiii, legați cu hamuri și o lesă.

„Când oamenii mă judecă pentru că plimb copiii în lesă… Veniți voi să fiți în locul meu!” – a scris bărbatul în dreptul postării.

Driskell și soția sa Brianna, în vârstă de 35 de ani, spun că este dificil să-ți țină sub observație pe cei mici – Zoey, Dakota, Hollyn, Asher și Gavin. Așa că părinții le pun hamuri când ies afară cu ei.

Internauții au criticat dur decizia celor doi, spunând că doar animalele se scot afară cu lesă și ham.

„Nu sunt câini! Nu mai bine i-ai învăța să se comporte civilizat?

„Ce urmează, să-i antrenezi să tragă o sanie? Care dintre ei are nasul roșu?

Ar trebui să-i educi, să nu plece de lângă tine – i-au transmis unii internauți.

Metoda bărbatului de a-și plimba copiii a fost și apreciată de unele persoane. Unii au spus că fiecare părinte trebuie să facă tot ce consideră că e bine pentru siguranța copiilor.

„Fă ceea ce trebuie pentru a-ți păstra copiii în siguranță! Iubire este ceea ce văd eu. Niciunul dintre ei nu par a fi stresați. Bravo ție!”

O femeie a descoperit că este alergică la propriul copil în timpul sarcinii

„Ține-o tot așa, tată! Ei sunt în siguranță, tu rămâi sănătos la minte.'

„Cei care te critică, ar trebui să se pună în locul tău măcar o zi. Nu o să mai comenteze!'

Sunt mândră de tine, tată. Am avut același lucru pentru gemenii mei. Acum am 24 de ani, dar am fost, de asemenea, judecată. Oamenii nu înțeleg că eram o mamă singură atunci când am folosit hamurile pentru gemenii mei.' – au declarat unii internauți care sunt de acord cu metoda lui Jordan.

Nu există legi specifice care să interzică plimbarea în lesă a copiilor în SUA, dar un medic pediatru a atras atenția părinților cu privire la pericolele acestei practici.

„Nu sunt fericit să văd copiii în lesă ca animalele de companie. În calitate de tată a trei copii, sunt foarte conștient de cât de rapizi, impulsivi și imprevizibili pot fi copiii. Dar din punct de vedere al rănilor, mi-aș face griji în legătură cu încurcarea în ham ce poate duce la accidentare sau la sufocare„– a declarat medicul pediatru, citat de presa străină.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri