Unde a fost găsit bărbatul din Bacău care și-a aruncat copiii în Siret

Bărbatul în vârstă de 30 e ani, din Bacău, care și-a aruncat copiii în Siret, în urma unui scandal în familie a fost găsit decedat. Bărbatul era căutat de autorități de trei zile, de când și-a ucis copiii, însă abia acum a fost găsit. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit în apropierea zonei unde a comis crima.

Reamintim că duminică, 8 mai, în urma unui scandal în familie, un bărbat în vârstă de 30 de ani și-a luat doi dintre cei trei copii, unul în vârstă de 4 ani, altul de 5 luni și i-a aruncat în apele barajului Berești.

Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 23 din comuna Păncești despre faptul că soțul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni, și a amenințat că se va sinucide împreună cu aceștia în baraj. Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și la ora 13.26 polițiștii au găsit copiii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare continuate de echipajul de ambulanță, au fost declaraţi decedați. Se fac cercetări – a transmis duminică IPJ Bacău.

Citește și: Cazul tatălui din Bacău care și-a înecat copiii. Pe cine a sunat bărbatul în drum spre Barajul Berești

Bărbatul și-a mai amenințat familia și avea un comportament agresiv față de soție și copii.

Știam că e un om nebun, știam că are prostii, dar nu m-am așteptat la asta. Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copiii. Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă.

Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția și l-a luat și a fost internat la psihiatrie – a declarat soția bărbatului care și-a ucis cei doi copii, pentru Antena 3.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri