Vedete care au adoptat

Poate că Angelina Jolie este cea mai mediatizată mamă adoptivă, dar actrița este doar una dintre celebritățile care au adoptat. Oricum, cu cei (deocamdată doar) trei copii adoptați, Angelina nu e nici pe departe pe locul I în topul mamelor adoptive.

Actrița Mia Farrow  – rămasă în conștiința publicului pentru rolul ei din Marele Gatsby, dar și pentru scandalul în care a fost implicată una dintre fiicele ei adoptive, Soon Yi – a adoptat nu mai puțin de 11 copii! La fel ca Angelina, și Mia a avut copii biologici – gemenii Matthew și Sascha, născuți în 1970, Fletcher, venit pe lume în 1974 și Satchel Ronan O’Sullivan Farrow (copilul rezultat din relația cu Woody Allen). Relația dintre Mia Farrow și Woody Allen s-a terminat scandalos, când actrița a descoperit că fiica ei adoptivă, Soon Yi și soțul ei aveau o legătură. Mia l-a acuzat apoi pe Allen de abuz sexual asupra fiicei lor Dylan, adoptată împreună, dar acuzațiile nu au putut fi dovedite.

În 1997, când Soon Yi s-a măritat cu Woody Allen, Mia s-a îndepărtat cu totul de fiica ei adoptivă, dar chiar în ciuda acestui scandal, actrița a mai adoptat alți 6 copii. Astăzi Mia are nu mai puțin de 9 nepoți!

Vezi mai jos ce alte vedete au copii adoptivi și citește și Ce sa NU spui părinților care adoptă!

foto Hepta:

[imagebrowser id=92]

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie