Vedete care fac yoga

Ce au în comun Madonna, Demi Moore, Sting, Giselle Bundchen sau  Jennifer Aniston cu Hillary Clinton? Ei bine, cu toții fac yoga și nu se despart de salteluța lor nici măcar când pleacă prin vacanțe.

Gisele Bündchen povestea într-un interviu pentru Vogue că și-a revenit rapid în formă după naștere doar făcând yoga. Mama-model își face timp în fiecare zi pentru exerciile yoga. Iar perseverența ei se vede!

Actrița Michelle Williams și-a regăsit echilibrul după moartea iubitului ei, Heth Ledger (tatăl fetiței ei, Matilda) cu ajutorul yoga. Michelle și a inițiat în 2011proiectul 'Yoga pentru mame singure', în cadrul căruia mamele pot face gratuit yoga, în timp ce copiii se afă sub supraveghere specializată. (Vezi ce alte vedete sunt mame singure!)

Jennifer Aniston a descoperit yoga după durerosul și prea mediatizatul divorț de Brad Pitt. Actrița, care a declarat că yoga i-a schimbat complet viața, a dorit să împărtășească și fanilor experiența yoga și a realizat, împreună cu antrenorul ei, o casetă cu exercițiile pe care le practică ea cu regularitate.

Musculos cum îl știți (din rolul lui Wolverine), Hugh Jackman poate sta în lotus și-n tot felul de alte poziții mult mai complicate din yoga, ca nimeni altul. Actorul își exersează posturile oriunde și oricând poate, și s-a lăsat convins să facă o mică demonstrație yoga într-o emisiune tv.

Citește mai multe despre beneficiile yoga aici   și vino să afli mai multe live, chiar de la Beko Kaygee – Cel mai în vogă Master Trainer Motivaţional al momentului. Beko Kaygee se va afla la București zilele următoare, pentru evenimentul Rainbow Day – well being workshop.

Uite și alte vedete care fac yoga

[imagebrowser id=139]

foto Hepta

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie