Vino sa citim impreuna povesti pentru copii. La babyblioteca!

Iti amintesti ce personaj de poveste ti-a fermecat copilaria? A fost Cenusareasa', Mica Sirena' sau Lampa lui Aladin' povestea pe care parintii ti-o citeau, la cerere, de zeci de ori?

Anii au trecut si acum esti tu cea care citeste povestile si aduci eroii de basm in viata copilului tau. Va asteptam, cu mic, cu mare, la babyblioteca.

Pe 4 decembrie, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, intre orele 11.00 -13.00, (re)invatam sa citim impreuna!

V-am pregatit povesti captivante, invitati surpriza, concurs „ghiceste povestea!”, premii si cadouri. Hai sa petrecem impreuna o zi de… basm!

Si pana atunci, trageti cu ochiul la biblioteca vedetelor…

Bianca Brad
Am crescut intr-o casa plina cu carti si in spiritul dragostei pentru ele.

Mama mea fie imi spunea povesti scrise de ea, fie imi citea zilnic din cartile cu povesti si dupa ce am invatat sa citesc, imi placea atat de mult, incat citeam aproape non-stop, mai multe carti in paralel (ceea ce fac si acum), avand obiceiul sa scriu intr-un carnetel citatele care ma impresionau, in timp ce mama ajunsese sa se roage de mine sa mai ies si la joaca…

E adevarat ca pe vremea aceea nu exista computer, internet si nenumarate programe TV, pentru a fi distrasa de la citit, cum se intampla din pacate, cu copiii din ziua de azi.

Insa cred ca si in contextul actual, copiii pot fi educati astfel incat sa iubeasca de mici cartile.

Eu cel putin, asta incerc sa ii induc baietelului meu, Luca, el avand acces la televizor doar in week-end (cu mici exceptii si in timpul saptamanii), abtinandu-ma sa-i iau Nintendo sau computer, si citindu-i zilnic din diverse carti, pe diverse teme: de la povesti clasice, pana la cartile cu masini, animale, planete si corpul omenesc.

Din fericire, ii plac si sper sa devina un mare iubitor de carte, acestea, impreuna cu muzica, fiind cei mai buni si mai statornici prieteni ai omului, oferindu-i accesul spre intelepciune si impacare sufleteasca, prin cunoasterea lumii, a oamenilor din jur dar si a sinelui, si ajutandu-l in evolutia sa spirituala.

Cristina Stanciulescu (redactor sef – Viva)
Ii citesc multe povesti copilului meu. De cind s-a nascut, a primit o carticica de plastic numai buna de pus in baie.

A tinut la ea vreo 2 ani. L-am invatat sa iubeasca foarte mult cartile si sa aiba propria lui biblioteca.

Numiti-ma old fashioned', dar nu ma mai pot schimba. Ii citesc acum Cartea cu Apolodor.

Acum viseaza sa fie tenor, sa cinte in cor si sa ajunga in Labrador

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri