Cine vizitează zilnic mormântul femeii din Timișoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc

Cazul femeii din Timișoara care s-a aruncat de pe un bloc cu cei doi copii a șocat întreaga Românie. Femeia a fost înmormântată în același sicriu cu cei doi copii, în cimitirul din cartierul Freidorf, din Timișoara. Unul dintre groparii cimitirului a dezvăluit recent momentul înmormântării și spune că rar i-a fost dat să vadă atât de multă lume îndurerată.  

Aoleu! Nu-mi aduceți aminte. A fost groaznic. Rar am văzut atâta durere. Îi văd și acum, aproape în fiecare zi, cum vin la mormânt. Rude și familia vin! E o femeie care vine aproape în fiecare zi și aprinde candele acolo – a spus bărbatul, conform Gândul.

La mormântul femeii care și-a ucis copiii trece adesea străbunica micuților. Tatăl copiilor dorește să facă o criptă nouă acolo. Se pare că în locul unde a fost îngropat sicriul cu trupurile femeii și ale copiilor a aparținut unei familii care nu mai locuiește în țară de mult timp.

De ce va fi femeia din Timișoara înmormântată în același sicriu cu copiii ei. Preoții sunt depășiți de situația atipică

Străbunica copiilor, din partea tatălui, vine zilnic la mormânt. Bunica vine, tatăl copiilor vine și el. Chiar am vorbit astăzi cu el, că vrea să refacă mormântul, să facă o criptă nouă.

Acolo a fost o familie de nemți, care sunt plecați și au donat cripta bisericii, iar biserica a avut bunăvoința să le-o dea lor, având în vedere cazul care a fost și cu copii. Dar tatăl vrea să o refacă și să facă o criptă nouă acolo – a spus administratorul cimitirului.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri