Zodiile care aduc noroc

Toți părinții își doresc ce este mai bine pentru copiii lor și viează ca micuții să aibă parte numai de lucruri bune și mult noroc în viață. Potrivit astrologilor, există câteva zodii norocoase sau pe care, mai bine zis, norocul le însoțește încă de la naștere.

Fiecare zodie are propriile particularități și calități. Bineînțeles că fiecare persoană este unică și diferită de celelalte, însă, potrivit astrologilor, există numeroase caracteristici comune în funcție de semnul zodicala sub care s-au născut, semn care le influențează destinul.

Norocul poate apărea și dispărea pe parcursul vieții unei persoane, dar astrologii spun că sunt zodii predispuse la a fi norocoase încă de la naștere, iar micuții născuți sub aceste semne vor fi norocoși încă de mici.

Cele mai norocoase 3 zodii

Leu

Leul este de departe cea mai norocoasă zodie din zodiac, despre cei născuți sub acest semn se spune că sunt născuți și sub semnul norocului. Leii sunt neînfricați, încrezători în forțele proprii și dornici de aventură, iar aceste particularității le asigură norocul în viață. Încă de mici nativii din leu sunt siguri pe ei și curajoși, iar norocul îi însoțește din primele zile ale vieții.

Citește și: Ce spun astrele despre copiii născuți în 2016

Săgetător

Un alt semn de foc, Săgetătorul, sau mai bine spus nativii din Săgetător sunt firi pozitive, încrezătoare în propriile forțe și foarte entuziaști. Copiii vor fi încă de mici dornici și motivați să-și atingă țelurile, iar încrederea și gândirea lor pozitivă îi vor ajuta să-și atingă aceste țeluri.

Citește și:  Ce spun astrele despre copiii născuți în 2015

Peștii

Nativii din Pești, care este un semn de apă de data aceasta, sunt extrem de intuitivi, au un spirit de observație foarte bine dezvoltat, iar acestea sunt calități care le va aduce în majoritatea cazurilor norocul în viață.

Citește și: Top 5 cele mai bune mame din zodiac

Semne de pământ

Chiar dacă nu sunt la fel de norocoși ca aceia enumerați mai sus, nativii din Capricorn, Taur și Fecioară fac și ei parte dintre norocoșii zodiacului. Sunt calmi și calculați atunci când iau decizii, iar aceste particularități îi va ajuta de cele mai multe ori să ia hotărâri bune în viața lor.

Surse: astrology.com, astrostar.com
Sursă foto: Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop