Acesta este tipul de jeleu care i-a adus moartea fetei din Cluj. Produsul este foarte îndrăgit de copiii de toate vârstele

La mijlocul săptămânii, adolescenta, de 14 ani, din Cluj, care s-a înecat cu un jeleu a murit. Cazul este șocant și pentru că, după ce s-a înecat în timp ce era la școală, zeci de minute în șir nimeni nu a știut cum să o ajute, să-i deblocheze căile respiratorii. Fata a intrat în comă profundă, a stat o săptămână internată la Terapie Intensivă și, din păcate, a murit.

Jeleul cu care s-a înecat fata este unul foarte popular în rândul copiilor. Acesta are o formă rotundă, întruchipează un glob ocular omenesc și are o dimensiune aproximativă ca a unei mingi de ping-pong.

În mediul online au început să apară imagini cu un produs asemănător celui care i-a adus moartea tinerei din Cluj.

'Acesta este tipul de jeleu cu care fetița de 14 ani din județul Cluj s-a înecat la școală și a murit după aproape o săptămână în care a fost în comă. Are dimensiunea unei mingi de ping-pong.

Sunt un psihopat care trebuie să se calmeze!'. Declarația șocantă a elevului care a comis masacrul de la școala din Belgrad

Pe ambalaj nu există o limită de vârstă de la care ar putea fi consumat.

Aceste jeleuri, spun oamenii din zonă, ar fi la modă printre copii. Le puteau cumpăra chiar de la magazinul de lângă școală și costau în jur de doi lei. Ulterior au fost aruncate la gunoi. Cel puțin din magazinul de lângă școală. Cei care le aveau pe raft nu au nici o vină', a scris jurnalistul Răzvan Dan pe rețelele de socializare, arătând o poză cu tipul de jeleu cu care s-a înecat fata acum mai bine de o săptămână.

Incidentul cu tânăra s-a produs pe 26 aprilie, la Școala Gimnazială Geaca, din județul Cluj. După ce s-a înecat, ea ar fi încercat să bea apă, apoi s-a prăbușit pe bancă. Zeci de minute în șir nimeni nu a știut cum să-i elibereze căile respiratorii. O asistentă medicală din școală, un medic din comună și un profesor au încercat să o ajute, dar fără rezultat. Iar prima Ambulanță care a ajuns la fața locului nu avea medic, așa că a fost trimisă o altă salvare. Jeleul i se blocase fetei în trahee și a fost foarte greu de scos. Din cauza lipsei îndelungate de oxigen, fata a intrat în comă profundă, iar câteva zile mai târziu a murit.  

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton