Află sexul copilului folosind bicarbonat de sodiu

Folosește una din metodele băbești' și află sexul copilului folosind bicarbonat de sodiu

Toată lumea înțelege nerăbdarea viitoarei mămici de a afla sexul bebelușului, dar din păcate este vizibil la ecografie mult prea târziu pentru entuziasmul ei. Dacă ești însărcinată și nu mai ai răbdare să afli dacă vei avea fată sau băiat, probabil vei fi dispusă să încerci această metodă mai puțin convențională.

Un test simplu, pe care îl poți face acasă pentru a determina genul bebelușului tău, implică folosirea bicarbonatului de sodiu.

Cum poți afla sexul copilului folosind bicarbonatul de sodiu

Tot ce trebuie să faci este să pui două linguri de bicarbonat de sodiu într-un pahar de unică folosință, iar apoi să torni peste o cantitate mica de urină. Dacă lichidul devine acidulat și are bule de aer, aștepți un băiețel. Dacă nu există nicio reacție în mixtură, înseamnă că vei avea o fetiță.

Această metodă a fost pusă în practică de mai multe femei în mediul online, pentru a confirma acuratețea rezultatelor ecografiilor lor, care au determinat sexul fătului. S-a ajuns la concluzia că poți afla cu o precizie de 70% genul bebelușului, făcând acest test.

Experimentul cu bicarbonat de sodiu se poate dovedi a fi o metodă amuzantă de a determina sexul bebelușului din pântece. Bineînțeles, singurul mod sigur de a știi sigur dacă vei avea un băiețel sau o fetiță este să mergi la medic și să faci o ecografie așa cum arată calendarul analizelor în sarcină.

 

Sursa: littlethings.com
Foto: 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sarcina