Anchetă la o grădiniță privată din Popești-Leordeni, după ce o învățătoare a fost filmată în timp ce bate copiii și țipă la ei

Anchetă la o grădiniță private din Popești-Leordeni, după ce în spațiul public au apărut înregistrări cu o îngrijitoare care țipă și bate copiii.

Conform unor înregistrări difuzate de Pro TV, o îngrijitoare de la un centru privat de pe Strada Amurgului, din Popeşti-Leordeni, care funcţiona ca o grădiniţă, îi bate pe copii şi ţipă la ei.

„Băi, vă crăp capul astăzi. Mă, dobitocul pământului, unde trebuie să stai tu? Dacă trebuie să stai lângă fată, unde trebuie să stai? Pune mâinile la spate că-ți dau cu telefonul ăsta în cap de vezi stele verzi. Dacă îți mai aud gura, mototolesc foaia asta și ți-o dau să o mănânci' – sunt cuvintele îngrijitoarei surprinse în înregistrare.

Ți-am zis să te potolești? Ți-am zis să nu mai faci că un nebun prin clasa? De ce? De ce nu stai pe amărâtul asta de scaun? De ce? Dacă te mai ridici de pe scaunul asta, te rup! Ai înțeles? Aici încremenești, pe scaun' – mai spune aceasta.

Poliția s-a sesizat din oficiu cu privire la acest caz.

Citește și: Caz revoltător la o grădiniță din București. O fetiță prăbușită pe podea a fost ignorată ore în șir de educatoare

„La data de 15 februarie, în urma unor imagini apărute în spaţiul public, din care se observă faptul că la un centru privat de îngrijire zilnică a copiilor de pe raza oraşului Popeşti Leordeni o angajată a acestui centru ar fi avut o atitudine necorespunzătoare faţă de copiii din acest centru şi că i-ar fi agresat fizic, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat persoana în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 24 de ani, care ar fi exercitat acte de violenţă, asupra copiilor din acest centru”, a transmis vineri IPJ Ilfov, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Gabriela Cristea – „Iris a fost supusă unui abuz!' Ce a făcut educatoarea de la grădinița unde merg fetele vedetei

Autoritățile au deschis un dosar penal în acest caz pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Urmărirea penală este coordonată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Ilfov, verifică acum legalitatea funcţionării acestui centru pentru îngrijire a copiilor. După primele investigații, s-a constatat că unitatea nu face parte din rețeaua școlară a Ministerului Educației, la adresa respective funcționând doar un SRL.

Foto – captură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri