Andra, despre viața de mămică: ”Dorm mai puțin, ies mai puțin, citesc mai puțin, dar…” | FOTO

Ce spune Andra, despre viața de mămică este ceea ce simte orice femeie după ce devine mamă. Că nu este deloc ușor, că foarte multe lucruri se schimbă, dar, cu toate astea, sentimentele care apar în viața noastră odată cu nașterea unui copil sunt cu mult mai minunate decât ne putem noi imagina.

Andra a postat o imagine cu cei doi copii pe care îi are cu soțul ei, Cătălin Măruță. Micuța Eva a crescut și este o domnișorică tare frumușică, iar David este deja un flăcău ștregar și pus mereu pe șotii.

'Copiii mei. De când îi am dorm mai puțin, ies mai puțin, citesc mai puțin, dar râd mult mai mult. Iubesc mai mult. Mult mai mult decât credeam că este posibil. Ei sunt viața mea!', a scris Andra pe pagina ei de Facebook în dreptul imaginii cu cei doi copilași.

Andra a născut-o pe micuța Eva Maria, pe 23 iulie 2015  la o clinică privată din Capitală, prin cezariană, cu medicul Nicolae Poiană, același cu care a născut și prima dată. Așadar, în curând, mezina familiei va împlini minunata vârstă de un an.

Andra și Cătălin Măruță îl au și pe micuțul David, în vârstă de șasei ani, el fiind născut în luna martie 2011.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, emoții mari la botezul micuței Eva Maria Ioana | FOTO


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii