Bona a fost surprinsa de camerele de supraveghere disciplinand copilul. Imaginile sunt socante

Alegerea unei bone este o misiune foarte dificila pentru parinti si toti au in minte un singur lucru: siguranta copilului.

Acelasi lucru l-a avut in minte si Angela, cand a ales-o pe Nosipho, o tanara de 21 de ani, sa fie bona pentru fiul sau in varsta de 2 ani.

Insa cand Angela s-a uitat peste inregistrarile facute de camerele de supraveghere pe care le avea montate in casa a fost de-a dreptul socata.

Pe imagini se vede clar cum bona il pedepsea pe fiul sau, arzandu-l cu ondulatorul de par.

 

 

Pe imagini se vede clar cum, dupa ce il arde de cateva ori cu ondulatorul incins, bona tipa la el spunandu-i „Vezi ce se intampla daca nu asculti?”, apoi il imbratiseaza.

„Se joaca cu mintea copilului meu si este cel mai dezgustator lucru pe care l-am vazut vreodata” a declarat mamica.

Dupa ce mamica a facut plangere la politie, bona a fost arestata si acuzata de punerea in pericol a minorului. Dupa arest, bona a declarat politiei: „Copilul nu voia sa asculte. Voiam sa il disciplinez asa ca l-am ars. A fost o saptamana lunga. Copilul nu voia sa asculte.”

Acuzata de atac la persoana de gradul 2, posesie criminala de arma de gradul 4 si punerea in pericol a bunastarii minorului, bona s-a declarat nevinovata.

 

Citeste si:
5 semne că ar trebui să schimbi bona
Cum găsești bona perfectă
Cum trebuie sa fie bona

Sursa: dailymail.co.uk
Foto: 123rf.com; facebook.com, captura video
Video: Youtube.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau