Câți copii vei avea în funcție de zodie

Fiecare semn zodiacal este unic în felul lui și are un stilul parental propriu. Și fiecare proaspătă familie are un anumit plan legat de numărul copiiilor pe care și-l dorește. Plecând de la trăsăturile caracteristice fiecărui nativ în parte, astrologii au făcut câteva estimări cu privire la câți copii poți avea, în funcție de zodie. Haideți să vedem ce spun astrele.

Berbec

Guvernați de Marte, nativii Berbec își doresc o familie numeroasă și vor avea, spun astrele, trei sau patru copii. Femeia născută sub acest semn zodiacal poate decide să aibă copii mai târziu în viață, deoarece consideră că este mai bine să-și întemeieze familia când este mai matură.

Taurul

Este un semn zodiacal calculat, caracterizat prin calm și stabilitate. Când își face planurile pentru familie, își propune, adesea, să aibă doi copii. Nativii Taur sunt părinți extraordinari, fiind răbdători din fire, creativi, iubitori și înclinați către creșterea și educarea lor.

Gemeni

Gemenilor nu le place să fie singuri, așa că pentru ei este o necesitate să-și întemeieze o familie și să aibă copii. Dacă nu fac gemeni, acești nativi se pot aștepta la cel puțin doi sau chiar trei copii.

Rac

Racul este semnul pe care astrologii îl asociază cel mai mult cu familia, maternitatea și gospodăria. Ei își doresc mulți copii și și mai mulți nepoți, așa că vor deveni părinți de tineri. Conform astrologiei, femeia Rac va avea trei copii, care, probabil, se vor naște la câțiva ani distanță.

Citește și: Cât de compatibil ești cu copilul tău în funcție de zodie

Leu

Leilor le place să strălucească, să fie în centrul atenției mereu, așa că este foarte probabil să-și dorească mai mulți copii care să ajungă și ei rapid în lumina reflectoarelor. Femeia Leu ar putea avea între doi și patru copii. Și va fi o mamă posesivă și foarte implicată.

Fecioara

A avea prea mulți copii ar putea fi stresant pentru Fecioara obsedată de detalii, așa că un singur copil este opțiunea perfectă pentru acest nativ. Cu viețile lor planificate cu atât de multă precizie, așteptați-vă ca urmașul unei Fecioare să fie bine educat și foarte politicos.

Balanță

Se spune că Balanțele vor avea un număr par de copii, pentru a-și menține echilibrul în viața. Așadar, în cazul lor, vorbim de doi copii, eventual patru sau, de ce nu, șase, deoarece Balațelor le place mult să soializeze.

Scorpionul

Scorpionii au capacitatea de a face față multor copii. Le place să fie înconjurați de cei dragi și va dori să aibă mulți urmași. Cel puțin trei copii sunt o necesitate pentru acest semn zodiacal, deoarece Scorpionii sunt persoane emoționale care iubesc să fie părinți.

Săgetător

Săgetătorii sunt energici, curioși și foarte determinați din fire, calități care îi fac părinți cu adevărat plină de viață și distractivi. Dar nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă partenera Săgetător decide să aibă un singur copil căruia să-i dedice tot timpul.

Citește și: Cel mai bun moment de a ramane insarcinata in functie de zodia ta

Capricorn

Creșterea și îngrijirea a trei copii nu este o problemă pentru Capricorni. Au o atitudine pozitivă în ceea ce privește conceptul de familie și sunt foarte structutrați când vine vorba despre creșterea celor mici. Acest semn face ca gestionarea gospodăriei, a carierei și a celor mici să pară o joacă de copii.

Vărsător

Vărsătorul tânjește la aventură și libertate, așa că un copil este cel mai probabil suficient pentru ei. Un Vărsător poate părea introvertit la început, dar copilul lor va ști că, în realitate sunt firi jucăușe, vesele și dornice de socializare.

Pești

Peștii sunt capabili să crească mulți copii, trei – cinci sau chiar mai mulți. Fiind plini de emoții și dragoste, sunt gata să se dedice complet familiei numeroase de care va avea grijă cu foarte multă plăcere.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri